Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookPÉCSVÁRAD - DFC felkészülési meccs 3-3 (1-3)

Szekszárdon játszottunk felkészülési mérkőzést a Baranya megyei I.osztályban jelenleg harmadik helyen álló Pécsvárad csapatával. Remekül kezdtük a találkozót, hiszen az első félóra elteltével már 3-0 arányban vezettünk. Biztos védekezésből kiindulva gyors kontratámadásokat vezetve sikerült háromszor is betalálnunk ellenfelük kapujába. Horváth Árpád kétszer, valamint Nagy Dominik egyszer zörgette meg a pécsváradi hálót. A félidő hajrájában a volt dombóvári játékos Keczeli Krisztián szépített, amivel kialakult a 1-3-as félidei eredmény.
A második félidőben nagy erőket mozgósított a Pécsvárad az eredmény megfordítása érdekében ami részben sikerült is nekik, hiszen egy büntetőből szerzett találattal és egy öngóllal kiharcolták a döntetlent.
Két különböző taktikai felfogásban játszó csapat sportszerű találkozóján igazságos döntetlen született. Külön köszönet Szilágyi Dezső úrnak a Megyei Szövetség részéről, aki beugró játékvezetőként kitűnően levezette a találkozót.
Pécsváradi SE - Dombóvári FC 3-3 (1-3)
Dombóvár : Ferenczi (Smátrola) - Takács (Szakó), Kalmár, Kovács, Varga B., - Nagy D., Regényi (Berekméry), Baksa, Androsics, Bán, - Horváth Á. (Kierdorf)
Edző : Bőzsöny János
Gólszerzők: Horváth Á. (2), Nagy D.
Vissza a főoldalra