Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookNAGYATÁDI FC - DFC felkészülési meccs 1-2 (0-1)

A soron következő felkészülési találkozónkat a Nagyatád csapata ellen játszottuk. A hazaiak a Somogy Megyei I. osztályú bajnokság 2. helyén állnak és csak a rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorulnak le a tabella éléről, ahol jelenleg a Balatonlelle csapata áll. Ezúttal az ebben az évszakban megszokott műfüves pályák helyett a nagyatádi füves edzőpálya adott otthont a mérkőzésnek.
Az első félidőben végig kézben tartottuk a mérkőzés irányítását és számos helyzetünk közül egyet sikerült gólra is váltanunk Horváth Árpád szépségdíjas emelése után, így előnnyel vonulhattunk a szünetre.
A második félidőre feljavult a hazaiak játéka és egy pontos centerezés után a korábbi többszörös NB III-as gólkirály Vukan Nikolics lőtte a labdát a kapunkba. A hazaiak ezt követően mindent elkövettek, hogy megszerezzék a győzelmet, de szervezett védekezéssel minden próbálkozásukat hárítottuk. A Nagyatád taktikai változtatására reagálva kontrajátékra rendezkedtünk be, és ebből sikerült több veszélyes szituációt kialakítanunk a hazai kapu előtt. Egy ilyen mintaszerű kontraakció végén a fiatal Kierdorf Erik higgadtan lőtte be a labdát a nagyatádi kapu jobb alsó sarkába, és ennek a gólnak köszönhetően sikerült megnyernünk a találkozót.
Két azonos erőt képviselő csapat mérkőzésén ezen a napon a higgadtság és a rutin döntött a mi javunkra.

Dombóvár:
Smátrola - Varga B. (Magyarosi), Kovács R., Kalmár, Kázmér, - Nagy Z. (Nagy D.), Baksa, Regényi, Androsics (Gyeraj), Weimann (Fehérvári), - Horváth Á.(Kierdorf)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Horváth Á., Kierdorf
Vissza a főoldalra