Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookFADDI SE - DFC KUPAMÉRKŐZÉS 1-5 (1-2)

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének első fordulójával hivatalosan is megkezdte csapatunk a 2017/2018-as verseny szezont. A sorsolás alapján a megye II. osztályú bajnokság tavalyi bronzérmeséhez a Faddi SE csapatához látogattunk. Igazi futball ünnepet próbáltak varázsolni a Duna parti kis településen, mivel a találkozó előtt egy előmérkőzésen pályára lépett az NB I-es Ferencvárosi TC női labdarúgó csapata, akik a helyi U-19-es csapattal játszottak egy hírverő meccset.
Nehezen indult számunkra a találkozó, hiszen egy védelmi megingást követően a 10. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, amit a 30. percig foggal körömmel védtek. A 30. illetve a 38. percben is Keczeli Krisztián talált be az addig lelkesen védekező faddi csapat kapujába. Előbb a hosszú alsó sarokba, majd a rövid felső sarokba küldött védhetetlen lövést, így 2-1-es vezetéssel vonulhattunk a félidei pihenőre.
A második félidőben már óriási fölényben fociztuk, és ezáltal sikerült újabb három gólt elérnünk Kovács Róbert, Keczeli Krisztián és Kázmér Péter jóvoltából. Helyzetkihasználásunk a hétközi edzőmérkőzéshez képest gyengébb volt, de így is fölényes, magabiztos győzelmet arattunk és várjuk a soron következő kupa ellenfelünket.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kalmár (Baranyi), Kovács R., Szalai, - Keczeli, Baksa (Bán), Androsics, Kardos (Kierdorf), Kázmér, - Kovács A.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (3), Kovács R., Kázmér
Vissza a főoldalra