Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookEDZŐVÁLTÁS A DOMBÓVÁRI FC CSAPATÁNÁL

A 2017/2018-as bajnokságra új vezetőedzővel vág neki a bajnokságnak a Dombóvári Futball Club.
Három bajnoki év után Bőzsöny János úgy döntött, hogy elhagyja csapatunkat, és a jövőben a Somogy megyei bajnokságban szereplő Nagybajom AC csapatánál vállal edzői munkát. Bőzsöny mester irányítása alatt az első évben ezüstérmet szereztünk, majd a következő évben 4. helyen végzett a csapat, végül az előző bajnokságban az egyesület hagyományaihoz méltatlan 10.helyen zárt a DFC.

A csapat új vezetőedzője a 2017/2018-as bajnokságban Kardos Ernő lesz.
Kardos Ernő korábban másfél évig már dolgozott edzőként a Dombóvári FC-nél. A 2012/2013 bajnokság tavaszi idényében vette át a csapatot, akkor végül 10. helyen végzett a DFC az NB III-ban, de az átszervezésnek köszönhetően ez nem volt elég a bent maradáshoz. Ezt követően az egyesület első Megye I. osztályú idényében irányította a gárdát. A 2013/2014-es bajnokságban vezetésével ezüstérmet szerzett a csapat.
Az új edzőnk játékosként több komolyabb csapatban is játszott karrierje során. Megfordult a Pécsi MFC, a Kaposvári Rákóczi, Ferencvárosi TC, a Győri ETO FC és a Bajai LSE csapatában. Edzőként a dombóvári kezdés után a Baranya megyei Pécsváradi Spartacus SC csapatánál dolgozott, ahol munkája során egy kiesőjelölt csapatból csinált bajnokesélyest. Az edzői pozíció mellett, ha szükséges, akkor játékával is tudja segíteni a csapatot.
Rajta kívül két új játékossal már megegyezett a klub és még újabb 2 játékos igazolását tervezzük. A remélhetőleg sikeres szezonra való felkészülést július 6.-án (csütörtökön) kezdi meg a Dombóvári FC.
Vissza a főoldalra