Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookPÉCSI VSK - DFC edzőmérkőzés 2-3 (2-0)

Ötödik előkészületi mérkőzésünket ismét Pécsen játszottuk, ezúttal a baranyai pontvadászat 7. helyén álló PVSK volt az ellenfelünk.
Két ellentétes félidőt láthattak a nézők a nagy hidegben lejátszott találkozón. Az első játékrészben nehezen találtuk a ritmust, ami annak is volt köszönhető, hogy a hazaiak mind a támadásokban, mind a labdaszerzéseknél jóval aktívabbak voltak. A pécsi csapat két gólt is szerzett a szünet előtt. Előbb egy jól eltalált szabadrúgás gólból, majd egy védelmi megingásunkat kihasználva találtak a kapunkba.
A második félidőre varázsütésre megváltozott a játékunk, gyors és sok passzos kombinatív játékunkkal felőröltük a PVSK erejét. A játékrész elején Pál Dániel centerezéséből Horváth Árpád szépített, majd a télen épp a PVSK-tól érkező Jenei Bálint találatával sikerült egyenlítenünk. A győztes találatot a Jenei Bálint ellen elkövetett brutális belépő után megítélt büntetőből sikerült megszereznünk Keczeli Krisztián jóvoltából.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Kovács R (Gombos)., Androsics, Kardos (Kázmér), - Mészáros, Bán, Kovács A., Keczeli, Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á., Jenei, Keczeli
Vissza a főoldalra