Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAGYAR ORVOS VÁLOGATOTT - DFC edzőmérkőzés 3-2 (1-2)

Negyedik felkészülési találkozónkat a Pécsen edzőtáborozó Magyar Orvos Válogatott ellen játszottuk. Ellenfelünk a július elején Csehországban rendezendő orvos világbajnokságra készül. A csapat tagjait főleg NB III-as, Megye I. és II. osztályban szereplő aktív játékosok alkották, kiegészülve egy-két már visszavonult idősebb focistával.
Kissé tartalékosan utaztunk el a találkozóra, hiszen 6 játékosunk (Bán Csaba, Petrók Viktor, Horváth Árpád, Baksa Zsolt, Pál Dániel, Kierdorf Erik) ezúttal nem állt Kardos Ernő vezetőedző rendelkezésére. A mérkőzés elejétől nagy fölényben fociztunk, sorra alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket ellenfelünk kapujánál, de a rengeteg gólszerzési lehetőségből csak kettőt tudtunk kihasználni Androsics András és Kázmér Péter jóvoltából. Olyannyira csak a támadásokra koncentráltunk a félidőben, hogy kissé fellazult a védelmünk, és egy kontra támadás végén ellenfelünk is betalált a kapunkba.
A második játékrészben azt gondoltuk, hogy elég lesz az eddigi teljesítmény is, ám továbbra is dekoncentráltak voltunk a támadás befejezéseknél. Az orvos válogatott tagjai akaratból és küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak ezen a mérkőzésen, aminek győzelem lett a jutalma. A félidő közepén egy bombagóllal egyenlítettek, majd a lefújás előtti pillanatokban, egy kezezésért megítélt büntetőt váltottak gólra, amivel megnyerték a találkozót.

A vereség ellenére hasznos találkozón vagyunk túl, hiszen napvilágra kerültek azok a hiányosságaink, amiknek gyakorlására nagyobb energiákat kell fordítanunk a bajnoki rajtig.

Dombóvár:
Sztropkó - Gombos, Varga B., Kovács R., Kázmér, - Kovács A., Androsics, Keczeli, Kardos (Hetesi), Jenei, - Mészáros
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Androsics, Kázmér
Vissza a főoldalra