Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookPÉCSI MFC U-19 - DFC edzőmérkőzés 3-2 (2-1)

Harmadik felkészülési találkozónkat Pécsen játszottuk a PMFC U-19-es csapatával, akik a kiemelt NB II-es bajnokság 8. helyén állnak az őszi idényt követően. Kissé szokatlan időpontban, este fél nyolckor kezdődött a találkozó, ennek ellenére a csapatok frissen, nagy iramban kezdték a mérkőzést.
A 15. percben az első védelmi megingásunkat rögtön kihasználták a pécsi fiatalok és megszerezték a vezetést. Ezt követően nagy iramú helyenként látványos megoldásokat, labdakihozatalokat, és támadásvezetéseket láthattak a nézők mindkét csapat részéről. A 40. percben sikerült egyenlítenünk Petrók Viktor góljával, aki egy kapusról kipattanó labdát helyezett a pécsi kapuba. A hazaiak szinte rögtön válaszoltak, így előnnyel vonulhattak a szünetre.
A második játékrészben sem csökkent az iram, több helyzetet dolgoztunk ki ellenfelünknél, mégis a félidő közepén egy ügyes kontra támadás végén ismét a PMFC szerzett gólt. Az utolsó negyed órában már jelentős fölényben fociztunk, de ez csak a szépítésre volt elég miután egy kiugratást követően Androsics András emelte át a hazai kapust megszerezve a második gólunkat.

Egy nagyon hasznos felkészülési találkozón vagyunk túl, ami iramában és színvonalában is meghaladta a megye I. osztályú szintet. Biztató, hogy csapatunk az egész mérkőzésen lépést tudott tartani a dinamikus pécsi fiatalokkal, sőt az utolsó negyed órában már úgy tűnt, hogy jobb erőnléti állapotban vagyunk ellenfelünknél.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Takács Z.), Petrók (Kalmár), Kovács R., Kázmér, - Pál D., Androsics, Kardos (Hetesi), Kovács A. (Gombos), Jenei, - Mészáros
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Petrók, Androsics
Vissza a főoldalra