Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookFONYÓDI PSE - DFC edzőmérkőzés 0-0 (0-0)

Második felkészülési találkozónkat ismét Balatonkilitiben játszottuk, ahol az ellenfél ezúttal a Somogy megyei I. osztály ötödik helyén álló csapata a Fonyód volt. Csapatunk a héten ismét kemény edzésmunkát végzett, főleg a futó és erősítő feladatok voltak előtérben. Mivel labdával keveset találkoztak az utóbbi időben a játékosok, ezért játékra kiéhezve várták a soron következő edzőmeccset.
Az első 20 percben nagy fölényben fociztunk, négy nagy gólhelyzetet is kialakítottunk ellenfelünk kapuja előtt, amiből kétszer a kapufa, kétszer pedig az ellenfél kapusa mentett. A félidő második felében meddő mezőnyjáték zajlott a pályán, a kapuk ritkán forogtak veszélyben.
A második félidőre kiütközött a fáradtság csapatunk játékán, bár továbbra is mi irányítottunk, de a támadójátékunkban ezúttal kevés volt a dinamika és a ritmusváltás. A kontrajátékra berendezkedő fonyódi csapat egyre többször ért fel a kapunk elé helyzeteket kialakítva, mivel a visszarendeződésünk sem volt túl gördülékeny.
Végül gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó, amit bár nem nyertünk meg, és sok hiba is csúszott a játékunkba, mégis jól szolgálta a felkészülésünket az alapozó időszak ezen szakaszában.

Dombóvár:
Sztropkó - Baksa (Takács Z.), Varga B., Androsics, Kardos, - Pál D. (Gombos), Keczeli (Kierdorf), Kovács A., Bán (Hetesi), Mészáros T. - Jenei
Edző: Kardos Ernő
Vissza a főoldalra