Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAGYAREGRES SE - DFC edzőmérkőzés 0-6 (0-1)

Az idei első felkészülési mérkőzésünkön a Somogy megyei bajnokság 6. helyén álló Magyaregres csapatával játszottunk Balatonkilitiben.
Már a találkozó elejétől kirajzolódott, hogy ezen a napon csapatunk a támadásokat, ellenfelünk pedig a masszív védekezést fogja gyakorolni. Két hét kemény edzésmunka után kissé lassan, ólmos lábakkal kezdtük a találkozót. Az első játékrészben még sok hiba és pontatlanság csúszott a játékunkba, de így is sikerült megszereznünk a vezetést Horváth Árpád találatával.
A második félidőre már felvettük azt a mérkőzés tempót, amit szerettünk volna, így mind játékban, mind erőnlétben látványos különbség alakult ki a két csapat között. Fölényünk ebben a játékrészben már gólokban is megmutattkozott, a PVSK csapatából próbajátékon lévő Jenei Bálint kétszer, míg Kovács Róbert, Bán Csaba, és Androsics András egyszer-egyszer talált be a magyaregresi kapuba.

Dombóvár:
Sztropkó - Baksa (Takács Z.), Kovács R., Varga B., Bán, - Kovács A., Hetesi (Pál D.), Androsics, Keczeli (Gombos), Jenei, - Horváth Á. (Kierdorf)
Edző: Kardos Ernő
Vissza a főoldalra