Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAPOSFÜRED SC - DFC EDZŐMÉRKŐZÉS 1-11 (0-8)

Szerdán késő délután játszottuk le a tétmeccsek előtti utolsó felkészülési találkozónkat. Ellenfelünk a Kaposfüred csapata volt, akik a Somogy megyei másodosztályban az előző idényben a 8. helyen végeztek. A mérkőzés célja számunkra az volt, hogy gyakoroljuk a támadásvezetéseket és a helyzetkihasználást, amit az első félidőben szinte maradéktalanul meg is valósítottunk. Támadásaink nagy része szebbnél szebb találatokkal végződött és már az első játékrészben nyolc góllal terheltük meg a házigazdák kapuját.
A második félidőben kicsivel több volt a pontatlanság a játékunkban. A hazaiaknak sikerült is megszerezniük a becsület góljukat, de ennek ellenére ebben a játékrészben is nagy fölényben fociztunk és a számtalan helyzetünkből újabb három találatot sikerült elérnünk kialakítva a fölényes 11-1-es végeredményt.

Óriási melegben, de kitűnő talajú pályán gyakorolhattunk a vasárnapi, szintén megye II. osztályú Faddi SE elleni kupamérkőzésre.

Dombóvár:
Sztropkó - Takács Z., Petrók (Kalmár), Kovács R., Szalai (Varga B.), - Kovács A., Baksa (Baranyi), Androsics, Kardos (Gombos), Kázmér, - Keczeli (Kierdorf)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (3), Kovács A. (3), Kázmér, Takács Z., Petrók, Kierdorf, Gombos
Vissza a főoldalra