Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - PÉCSI VSK EDZŐMÉRKŐZÉS 7-0 (3-0)

Egy tolnai, majd egy somogyi ellenfél után a soros ellenfelünk ezúttal a Baranya megyei pontvadászatból érkezett. A PVSK csapata a régió legerősebbnek mondott megye bajnokságának a 8. helyén végzett az elmúlt idényben. Az ellenfél kispadján helyet foglaló mindkét szakvezetőnek volt korábbi dombóvári kötődése, mivel a vezetőedző Reith Róbert 2010-től volt másfél évig a DFC edzője, segítője Schmidt Zoltán pedig 1999-től töltött el két szép évet játékosként városunkban. A mai nap bemutatkozott csapatunkban utolsó idei igazolásunk Kovács Attila, aki a Pécsvárad csapatától érkezett és korábban játszott a PMFC, a Komló, a Kozármisleny és a Szentlőrinc csapatában is.
A mérkőzés első negyed óráját óriási lendülettel kezdték a vendégek, de stabil védekezéssel kontrollálni tudtuk ellenfelünk rohamait. A félidő második felében már a mi játékunk dominált, ami gólokban is megmutatkozott. Kázmér Péter duplájával és Kovács Róbert találatával alakult ki a 3-0-ás félidei eredmény.
A második játékrészben már egyértelművé vált a fölényünk és sok passzos, kreatív játékkal nagyon szép támadásokat vezetve újabb négy találatot sikerült elérnünk. Keczeli Krisztián duplája mellett betalált még Androsics András és a fiatal Pál Dániel is.

Hétről-hétre javul csapatunk fizikális állapota és ezen a mérkőzésen már taktikában és játékban is visszaköszöntek az edzéseken gyakorolt elemek.

Dombóvár:
Sztropkó - Kovács R. (Takács Z.), Kalmár, Petrók (Bán), Szalai, - Keczeli, Baksa (Kierdorf), Androsics, Kardos (Fehérvári), Kázmér (Pál), - Kovács A.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Kázmér (2), Keczeli (2), Kovács R., Pál, Androsics
Vissza a főoldalra