Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMARCALI VFC - DFC EDZŐMÉRKŐZÉS 1-7 (0-2)

Második felkészülési találkozónkon a Somogy megyei bajnokság 9. helyezettjének a Marcali csapatának vendégei voltunk. Ezen a mérkőzésen már csatlakozott a csapatunkhoz a két újabb igazolásunk Keczeli Krisztián és Petrók Viktor is, valamint a Tamási elleni mérkőzéshez képest Takács Zoltán és Varga Bence is játékra jelentkezett.
A mérkőzés elejétől kezdve kezünkbe vettük az irányítást, de az első fél órában egy szervezetten védekező hazai csapattal találtuk szembe magunkat. Első találatunkat Keczeli Krisztián csodálatos passzából Szalai Norbert szerezte, majd a félidő hajrájában Kierdorf Erik fejesével alakult ki a 0-2-es félidei eredmény.
A második félidőben mind taktikailag, mind erőnlétben a Marcali csapata fölé nőttünk, bár az első találatot ők szerezték a játékrészben, de utána beindult a gólgyártás. Szalai Norbert újabb három gólt szerzett, de betalált a játékosedző Kardos Ernő is, végül Androsics András átemelős gólja zárta le a találkozót, kialakítva a 7-1-es végeredményt.
A rekkenő hőség ellenére végig nagy akarattal és fegyelmezetten játszottunk amiért dicséretet érdemel minden játékos.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Takács Z.), Petrók, Kalmár, Szalai, - Kierdorf, Baksa (Nagy D.), Androsics, Keczeli (Gombos), Kázmér, - Kardos (Fehérvári)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Szalai (4), Kierdorf, Kardos, Androsics
Vissza a főoldalra