Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookIKARUS-MAROSHEGY SE - DFC 2-2 (0-2)

A tavaszi szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésünket Székesfehérváron játszottuk a Fejér megyei pontvadászat 1. helyezettjével, az Ikarus-Maroshegy csapatával.
Az első félidőben nagyon nagy fölényben fociztunk, szinte végig mi birtokoltuk a labdát. Gyors, ötletes játékkal sok helyzetet alakítottunk ki a jó erőkből álló székesfehérvári csapat ellen, amikből két gólt sikerült szereznünk. Előbb egy lecsorgó labdára Horváth Árpád csapott le, és magabiztosan értékesítette ziccerét, majd Pál Dániel futotta le a jobb szélen ellenfelét, beadásából pedig ismét Horváth Árpád volt eredményes. A félidőben rendezte sorait a hazai csapat, és kiegyenlítettebbé vált a játék.
A második játékrész elején egy szerencsés megpattanó labda került a hálónkba, majd egy beadás után egy szép fejes góllal egyenlített a Fejér megyei listavezető. Mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek a félidő második felében, de végül egyik csapatnak sem sikerült újabb találatot szereznie, így döntetlennel zárult a bajnoki főpróba.
Jó körülmények között, egy erős ellenfél ellen gyakorolhattunk a jövő hétvégi bajnoki rajtra.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Androsics, Kardos (Hetesi), Varga B., - Mészáros, Jenei, Keczeli, Bán (Gombos),Kázmér, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Á. (2)
Vissza a főoldalra