Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TAMÁSI 2009 FC EDZŐMÉRKŐZÉS 2-4 (1-1)

Két hét edzés után lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket az ismét újjá alakult Tamási csapata ellen. Ellenfelünk tavalyi kerete jelentősen átalakult, egy csapatnyi új játékost igazoltak, köztük három NB 1-et is megjárt afrikai légióst (Haruna, Ato, Eugene), valamint új vezetőedzővel, Horváth Lajossal vágnak neki a bajnokság őszi küzdelmeinek.
Csapatunkból ezen a meccsen különböző okok miatt több meghatározó játékos is hiányzott (Kovács R., Horváth Á., Varga B., Bán Cs., Takács Z.), de ezáltal Kardos Ernő vezetőedző éles helyzetben is kipróbálhatott több fiatal játékost. Bemutatkozott három új igazolásunk Kardos Ernő, Szalai Norbert és Orbán Ernő is dombóvári színekben.
Negyed óra eltelte után Kázmér Péter okos góljával megszereztük a vezetést, amit a félidő hajrájában a ghánai Ato góljának köszönhetően kiegyenlített a Tamási kialakítva a félidei döntetlen állást.
A második félidőben ismét nálunk volt az előny. A csapat új játékosa Szalai Norbert egy bődületesen nagy góllal mutatkozott be a dombóvári nézőknek, a Tamási azonban gyorsan egalizálta az eredményt a gambiai Haruna találatával. A mérkőzés hajráját a vendégek bírták jobban és az utolsó 8 percben a maguk javára fordították a mérkőzést Ato és Haruna újabb góljaival kialakítva a 4-2-es végeredményt.

Sok munka vár még a csapatra a bajnoki rajtig, de kiegészülve a hiányzókkal és a két újabb igazolásunkkal Keczeli Krisztiánnal és Petrók Viktorral, joggal bízhatunk egy örömteli őszi szereplésben.

Dombóvár:
Sztropkó - Horváth L. (Baranyi), Kalmár (Varga M.), Kardos, Szalai, - Nagy D. (Gombos), Baksa, Androsics, Orbán, Kázmér, - Kierdorf (Fehérvári)
Játékosedző: Kardos Ernő
Vissza a főoldalra