Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC-UNION TAUFKIRCHEN felkészülési meccs 7-5 (2-3)

Bajnoki főpróbának szántuk az osztrák csapat elleni mérkőzést, de sajnos betegségek, kisebb sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt nem állt a teljes keret Bőzsöny János edző rendelkezésére.
A mérkőzés elején nagyon meglepett minket az ellenfél harcos, minden labdát letámadó taktikája. Súlyos egyéni hibáinkat azonnal büntették a vendégek, és alig telt el 20 perc a találkozóból már 3-0-ra vezetett a Taufkirchen. A félidő közepén Nagy Zoltán találatával közelebb kerültünk ellenfelünkhöz, a hajrában szerzett Androsics szabadrúgásgóllal pedig visszajöttünk a mérkőzésbe a kezdeti sokk után.
A második félidőre ritmust váltottunk és úgy tűnt az osztrák csapat elfáradt az első félidőben saját maguk által diktált nagy iramban. Egymás után négy gólt szerezve megfordítottuk a találkozót és már 6-3-ra is vezettünk. Az utolsó 10 percben újból lankadt a koncentrációnk, és bár ebben az időszakban is szereztünk egy gólt, de vendégek ebben játékszakaszban újból kétszer a hálónkba találtak, kialakítva a nem éppen focimeccseken megszokott 7-5-ös végeredményt.
Mindkét arcát megmutatta csapatunk ezen a mérkőzésen, hiszen szép támadások után gyönyörű gólokat szereztünk, azonban ennyi védekezési hiba már nem fog beleférni a bajnoki találkozókon.

Dombóvár:
Szabados (Sztropkó) - Takács, Kalmár (Varga M.), Kovács, Kázmér, - Nagy Z., Varga B. (Fehérvári), Regényi, Androsics, Weimann (Borbély), - Horváth Á. (Kierdorf)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Nagy Z. (2), Kierdorf (2), Androsics, Weimann, Kázmér
Vissza a főoldalra