Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC-TAMÁSI 2009 FC felkészülési meccs 4-3 (2-3)

Szombaton az egyik bajnoki riválisunkkal a Tamási 2009 FC csapatával játszottunk előkészületi mérkőzést.
Jól kezdtük a találkozót, hiszen stabil védekezésből sok szép támadást vezettünk ellenfelünk kapuja felé és szűk félóra elteltével már 2-0-ra vezettünk Weimann Richárd és Horváth Árpád góljaival. A 30. percben 11-est rúghatott a Tamási gárdája, amit még Szabados Zsolt bravúrral hárított, ám a kipattanó labda után nehezen rendeződött vissza a védelmünk és ezt kihasználta a vendégek egyik támadója aki egy bombagóllal szépített. A kapott góltól kissé megzavarodott a csapat játéka, amit a Tamási könyörtelenül kihasznált. Előbb egy utolsó emberként eladott labda után, majd egy szögletet követően pillanatok alatt megfordították a vendégek a mérkőzés állását.
A második félidőben újra fel kellett építenünk a játékunkat, ami az első félidő utolsó 10 percének eseményei után nem volt egyszerű. Mindkét oldalon adódott több lehetőség is a gólszerzésre, de ebben a játékrészben gól csak dombóvári részről született. Baksa Zsolt szerezte az egyenlítő találatunkat, majd a hajrában Kierdorf Erik talált be egy kapufáról kipattanó labda után.

Egy hullámzó, izgalmas találkozót láthattak a kilátogató nézők, ami így két héttel a bajnoki rajt előtt nagyon hasznosnak bizonyult. Rávilágított egyben a pozitív dolgainkra, de azokra a hibáinkra is, amit a bajnoki rajtig még mindenképpen korrigálnunk kell az eredményes szereplés érdekében.

Dombóvár:
Szabados - Kalmár (Magyarosi), Kovács R., Regényi, Varga B., - Takács Z., Baksa (Kierdorf), Androsics, Bán, Weimann, - Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Weimann, Horváth Á., Baksa, Kierdorf
Vissza a főoldalra