Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC-MARCALI VFC felkészülési meccs 6-0 (2-0)

A Somogy megyei I. osztályú bajnokság 11. helyezett csapatát fogadtuk szombaton a soros edzőmérkőzésünkön. Az eredetileg tervezett kaposvári műfüves pálya helyett a kedvező időjárásnak köszönhetően a találkozó Dombóváron, a Szuhay Sportcentrumban került lebonyolításra.
Az első félidőben jobban játszottunk ellenfelünknél, bár ebben a játékrészben még kitudott alakítani a Marcali egy-két veszélyes helyzetet a kapunk előtt. A több lehetőség azért előttünk adódott, amikből Kázmér Péter és Androsics András értékesített egyet-egyet, így 2-0-ás vezetéssel vonulhattunk a félidei pihenőre.
A második félidőben már egyértelművé vált a fölényünk és sorra alakítottuk ki a gólveszélyes szituációkat a vendégek kapuja előtt. A sok helyzetből négyet sikerült gólra váltanunk. A második félidei gólokat Horváth Árpád találata nyitotta, majd Kázmér Péter büntetőjével növeltük előnyünket, végül a második félidőben nagyon agilisan játszó fiatal támadó Kierdorf Erik duplája zárta le a találkozót.
Külön öröm, hogy az ősszel súlyos lábtörést szenvedett kapusunk Sztropkó János már 25 perc játékidő erejéig pályára tudott lépni ezen a mérkőzésen.
A mérkőzés után egy jó hangulatú fürdőzéssel zártuk le a délutánt, amiért külön köszönet a Gunaras Gyógyfürdőnek.

Dombóvár: Szabados (Sztropkó) - Varga B (Kalmár), Kovács R., Regényi, Kázmér, - Gyeraj (Fehérvári), Baksa (Nagy D.), Bán (Magyarosi), Androsics, Weimann (Takács Z.), - Horváth Á. (Kierdorf)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kázmér (2), Kierdorf (2), Androsics, Horváth Á.
Vissza a főoldalra