Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEDRESI SE 4-1 (2-0)

Ünnepélyes keretek között kezdődött a szombati bajnoki mérkőzés. Megalakult a DFC szurkolói klub, és emellett átadásra került a Szuhay Sportcentrum új, 150 ülőhelyes lelátója, így az állóhelyek mellett már 200 néző foglalhat helyet a mérkőzéseken.
A csapat is mindent megtett, hogy méltóképp szerepeljen a megújult létesítményben, és már az első percektől kezdve éreztette a vendégekkel, hogy a mai napon nem kérdéses a győztes kiléte. Volt is miért revansot venni a szedresi csapaton, mivel az előző bajnokságban ők szakították meg a közel 30 meccses veretlenségi sorozatunkat. Mind sebességben, mind labdabirtoklásban óriási különbség volt a két csapat között az első félidőben. A két gólos vezetés nem tükrözi hűen a játék képét, ami kis részben a helyzetkihasználásunknak köszönhető, nagy részben pedig a remekül védő vendég kapus Farkas Máténak. Góljainkat a tavalyi házi gólkirály Keczeli Krisztián szerezte, aki a sok kihagyás után újra megtalálta a góllövő cipőjét.
A második félidőre a biztos vezetés tudatában kicsit lazult a taktikai fegyelem, de így is sikerült újabb két gólt szereznünk, a bajnokságban már 6 gólos csatár Horváth Árpád révén. A mérkőzés végén egy pillanatnyi kihagyás után szépített a Szedres, de így is magabiztosan gyűjtöttük be a 3 bajnoki pontot.

Célunk, hogy a jövőben tartósan tudjuk produkálni az ezen a mérkőzésen játszott első félidei dinamikus, kreatív játékunkat, és ebben az esetben sok örömteli percet tudunk majd okozni szurkolóinknak.

Dombóvár:
Iványi - Tieger (Pál D.), Czifra, Martinka, - Balogh Sz., Androsics, Kovács A., Bán (Mészáros), Jenei (Gombos), - Keczeli (Hetesi), Horváth Á. (Nagy D.)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Keczeli (2), Horváth Á. (2)

Vissza a főoldalra