Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTAMÁSI 2009 FC - DOMBÓVÁRI FC 5-0 (2-0)

A 9.fordulóban a Tamási csapatának otthonába látogattunk. Az előző évek bajnokságaiban minden Tamási elleni mérkőzésünkön fölényes dombóvári győzelem született, ennek okán bizakodva várhattuk volna a találkozót, de jelen helyzetünkben egy szoros győzelemnek is nagyon örültünk volna. A hiányzókat és a sérülteket már felesleges lenne újból felsorolni, hiszen sok változás nem történt ezen a téren. Hétről-hétre azon küzdünk, hogy legyen 11 egészséges, hadra fogható játékosunk, amit úgy tudunk megvalósítani, hogy a DFC II, illetve az U-19-es csapat tagjai segítik ki az első keretet játékosokkal. A 20. percig kiegyenlített játék zajlott a pályán, ami után jött két gyors hazai gól, ami meghatározta a találkozó képét egészen a mérkőzés befejezéséig.
A Tamási az első félidő közepétől kezdve óriási lelkesedéssel és önbizalommal játszott, míg csapatunk teljesen összezuhantan, hit nélkül folytatta a mérkőzést. A hazai csapat teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot, mivel ezen a hétvégén a játék minden elemében felülmúlták együttesünket. A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy a megye III-as csapatunktól "kölcsönvett" kapusunk Papp Tibor több bravúros védés mellett még egy 11-est is hárított a találkozón.

Dombóvár: Papp - Varga B., Várai, Regényi (Nagy D.), Magyarosi, - Száraz (Németh), Kovács, Androsics (Kierdorf), Bán, Kázmér, - Czonev
Edző: Bőzsöny János
Vissza a főoldalra