Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - TEVELI MSE 0-2 (0-1)

Az utóbbi hetekben a mérkőzés összefoglalók majdnem mindig egészségügyi helyzetjelentéssel kezdődtek, ami sajnos ezen a héten sem változott meg.
A mérkőzés 30. percében egy sajnálatos mozdulatnak köszönhetően Szabados Zsolt a csapat kapusa szenvedett sérülést és ennek következtében nem tudta folytatni a játékot. A helyzet "különlegessége" az, hogy a találkozóra nem volt cserekapus nevezve, mivel Sztopkó János egy súlyos lábtörés után lábadozik és az U-19-es csapat kapusa is kiesett erre a félévre egy boka sérülés miatt. A kaput a hátralévő 60 percre a csapatkapitány Bán Csaba foglalta el és mezőnyjátékos létére remekül megoldotta a rábízott váratlan feladatot. Az első 30 percben főleg mi domináltunk és sikerült is kialakítanunk több ígéretes helyzetet a vendég kapu előtt, de sajnos ezek mind kimaradtak. A vendég gól és a sérülés után azonban átvette a Tevel a mérkőzés irányítását és próbálta tovább növelni az előnyét, de szervezett játékkal hárítottuk ezeket a kísérleteket.
A második félidő közepétől ismét mi irányítottuk a találkozót, de csak helyzetekig és egy kapufáig jutottunk, ezért nem sikerült az egyenlítés. A találkozó hosszabbításában sikerült a vendégeknek egy újabb gólt szerezniük, amivel kialakították a 0-2-es végeredményt.
Mivel jelen pillanatban a keretből kilenc játékosára nem számíthat Bőzsöny János szakmai igazgató a következő hetek a tisztes helytállásról fognak szólni a csapat életében, persze ezzel nem föladva az eredményes szereplést.

Dombóvár: Szabados (Varga B.) - Takács (Nagy D.), Kovács R., Regényi, Magyarosi, - Száraz (Németh), Bán, Androsics, Kázmér, - Horváth Á., Czonev
Edző: Bőzsöny János

U-19: Dombóvári FC - Teveli MSE 6-0 (5-0)
Gólszerzők : Gombos (2), Kierdorf (2), Sárközi, Horváth L.

Vissza a főoldalra