Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookSZEDRESI SE - DOMBÓVÁRI FC 2-1 (0-1)

A 7.fordulóban a tavalyi bronzérmes Szedres csapatához látogattunk. Vendéglátóink az idei bajnokságban is merész álmokat szövögetnek, és ennek megfelelően is kezdték a bajnokságot, hiszen jelenleg az ezüstérmes pozíciót foglalják el a tabellán. Csapatunk gondjai tovább fokozódtak, mivel a pénteki edzésen Illés István szenvedett térdsérülést, és Baksa Zsolt is kisebb izomsérüléssel vállalta a játékot a bajnoki mérkőzésen. Jelenleg olyan szűk a keretünk, hogy a megengedhető hét cserejátékosból mindössze kettőt tudtunk nevezni ezen a találkozón. A mérkőzés 4.percében már ki is kellett használnunk az első cserelehetőséget, mivel Baksa Zsolt lába nem bírta a terhelést. A rossz előjelek ellenére remek első félidőt produkáltunk, bár az ellenfél többet támadott, de szervezett és fegyelmezett védekezéssel hárítottuk ezeket az akciókat és a megszerzett labdákból formás támadásokat vezettünk a szedresi kapu felé. Az egyik ilyen támadás végén a 44. percben Horváth Árpád egy beadás után gyönyörűen pörgetett a felső sarokba, így dombóvári vezetéssel vonulhattak a félidei pihenőre a csapatok.
A második játékrészre nagy erőket mozgósított a Szedres a mérkőzés megfordításának érdekében, és sajnos egy ötperces rövidzárlatnak köszönhetően ez sikerült is nekik. Ezt követően újra rendeztük sorainkat, de sajnos már nem volt elég erő és frissesség a csapatban a felzárkózáshoz.
Kis szerencsével pontot, pontokat is szerezhettünk volna ezen a mérkőzésen, de a pályára lépő dombóvári játékosokat mindenképpen dicséret illeti a hozzáállásukért és küzdeni tudásukért.

Dombóvár: Szabados- Takács, Várai, Regényi, Bán,- Száraz (Németh), Baksa (Nagy D.), Androsics, Kázmér,- Horváth Á., Czonev
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Horváth Á.

U-19: Szedresi SE - Dombóvári FC 2-3 (0-3)
Gólszerzők: Kierdorf, Hetesi, Berekméry

Vissza a főoldalra