Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - BÁTASZÉK SE 3-0 (1-0)

A 7. fordulóból elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk ma a Bátaszék csapata ellen. Fontos volt számunkra a három pont itthon tartása, mivel győzelmünk esetén még közelebb kerülhettünk a dobogóért küzdő csapatokhoz.
Kardos Ernő edző ezen a délutánon abszolút támadó felállásban küldte pályára csapatunkat amire szükség is volt, hiszen a vendégek egy fegyelmezett, védekező taktikát választottak. A Bátaszék nagyon jól zárta a területeket, így nehezen tudtunk a védelmük mögé kerülni annak ellenére, hogy jó ritmusban járattuk a labdát. A 37. percben tört meg a jég Kovács Attila szenzációs átlövés góljának köszönhetően, amivel előnnyel vonulhattunk a szünetre.
A második félidőben percről percre egyre jobban kirajzolódott a két csapat közti erőnlétbeli különbség, aminek következtében már lényegesen több gólveszélyes akciót vezettünk. Az 54. percben sikerült megduplázni az előnyünket, miután Jenei Bálint higgadtan emelte a labdát a kimozduló bátaszéki kapus felett a hálóba. A 74. percben Mészáros Tibor egyéni akció végén szerzett ügyes gólja zárta le végleg a találkozót.

Magabiztosan, szép gólokat szerezve tartottuk otthon a fontos három bajnoki pontot.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Szekeres, Martinka, - Jenei, Androsics, Nagy D. (Hetesi), Bán (Kardos), Mészáros, - Kovács A. (Gombos), Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kovács A., Jenei, Mészáros
Vissza a főoldalra