Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDUNAFÖLDVÁRI FC - DFC 1-1 (0-1)

A 6. fordulóban Dunaföldvárra látogattunk. A masszív játékáról ismert hazai csapat az előző fordulóban váratlanul nagy arányú vereséget szenvedett Bonyhádon, nekünk pedig a bajnokot sikerült két vállra fektetnünk hazai pályán.
Nagyon jól kezdtük a találkozót és egy formás támadás végén Horváth Árpád már a 3. percben betalált a vendéglátóknak. A korán megszerzett vezetés jó alaphangot teremtett a félidő további részére és végig óriási fölényben fociztunk, de a helyzeteink kimaradtak.
A második játékrész első felében kiegyenlítetté vált a játék, több veszélyes támadást vezetett a Dunaföldvár és gyakorlatilag az első igazi gólhelyzetükből be is találtak a kapunkba az 53. percben. Az utolsó 20 percben óriási nyomás alá helyeztük a dunaföldvári kaput, de hol a védők, hol a kapus mentett az utolsó pillanatban. A fellazult védelmünket kihasználva egy nagyon veszélyes kontrával veszélyeztetett a hazai csapat a mérkőzés végén, ahol a kapufa mentett meg minket a kapott góltól, így nem csak a gólokban, de az elért kapufák számában is döntetlen született.

Ezen a vasárnapon mint labdabirtoklásban mint játékban és helyzetekben fölé nőttünk ellenfelünknek, de a leglényegesebb dologban, a gólok számában nem sikerült, így kénytelenek voltunk csak 1 ponttal hazautazni a Duna parti városból.

Dombóvár:
Iványi - Varga B., Czifra, Tieger, Martinka, - Kovács A., Androsics, Balogh Sz., Bán, Mészáros (Jenei), - Horváth Á.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Á.

Vissza a főoldalra