Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - TOLNA VFC 2-3 (1-1)

A bajnokság 6.fordulójában a Tolna csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban. Ellenfelünk kerete jelentős változáson ment keresztül az előző idényhez képest, hiszen hét játékost és egy új játékosedzőt hoztak az NB III- ból kiesett Bölcske csapatától.
Nem kezdődött jól a találkozó számunkra, már az 5. percben elvesztettük a védelmünk alapemberét Pap Mátét, aki egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően az első diagnózis szerint combhajlító izom sérülést szenvedett, de még további vizsgálatok várnak rá a jövő héten. A kezdeti sokkból nehezen tértünk magunkhoz és ellenfelünk ezt kihasználva a 23. percben megszerezte a vezetést. Szerencsére gyorsan sikerült egyenlítenünk Kázmér Péter büntetőjével, így döntetlennel vonultak pihenőre negyvenöt perc után a csapatok.
A második félidőben átvettük a mérkőzés irányítását, mégis a vendégek szerezték meg újból a vezetést egy gyors kontratámadás révén. Ezt is sikerült kiegyenlítenünk Czonev Márk góljával, sőt a 80. percben a kezünkben volt a mérkőzés eldöntése, hiszen újból büntetőt ítélt számunkra a játékvezető. Bán Csaba tizenegyesét azonban a vendég kapus bravúrral hárította. A 88. percben jött a feketeleves ugyanis a tolnai csapat egy szöglet utáni fejes góllal megszerezte a három pontot érő találatot.
Nehéz helyzetben van csapatunk, hiszen hat forduló alatt 5 játékosunk szenvedett súlyos sérülés, egy játékos külföldön vállalt munkát, egy pedig szeptembertől a főiskolai tanulmányait kezdte el, így a bajnoki nyitányhoz képest már hét játékost veszítettünk el. A következő fordulókban élcsapatokkal játszunk, de a rossz előjelek ellenére csapatunk úgy fog készülni ezekre a találkozókra, hogy pontot, pontokat szerezzünk a riválisok ellen.

Dombóvár: Szabados - Regényi, Pap (Farkas R.), Kovács, Bán, - Illés, Baksa, Androsics, Kázmér (Száraz), - Horváth (Nagy D.), Czonev
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kázmér, Czonev

U-19: Dombóvári FC - Tolna VFC 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Kierdorf (2), Varga M.
U-19-es csapatunk a 6 forduló után 100%-os teljesítménnyel hat pont előnnyel vezeti a megyei ifjúsági bajnokság tabelláját.

Vissza a főoldalra