Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TOLNA VFC 2-1 (0-1)

Az 5. fordulóban az előző szezon bajnoka és a mostani bajnokság listavezetője, a Tolna VFC csapata látogatott a Szuhay Sportcentrumba.
Az első félidőben az előzetes esélylatolgatások ellenére nagyon nagy fölényben fociztunk. A bajnokcsapat szinte minden energiáját felemésztette a védekezés és csak az előrevágott labdáikból kialakított kontratámadásokból kerültek néha a kapunk elé. Sajnos a sok lehetőségből nem sikerült gólt szereznünk az első játékrészben, míg a vendégek egyik ellentámadása góllal végződött, így egy gólos tolnai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.
A második félidőre kiegyenlítetté vált a játék, mégis ekkor sikerült egyenlítenünk. A védelemből bátran a támadásba fellépő Varga Bence ellen elkövetett szabálytalanságért ítélt büntetőt a játékvezető, amit Kovács Attila hidegvérrel értékesített az 57. percben. A félidő hátralévő részében mindkét csapat a maga javára fordíthatta volna a mérkőzést, de nagyobbnál nagyobb helyzetek maradtak ki mindkét kapu előtt. A 92. percben a sors és a szerencse ezúttal mellénk állt. Mészáros Tibor szabadrúgásból ívelt a vendég kapu elé, és a menteni igyekvő tolnai védőről védhetetlenül vágódott a saját kapujába a labda.

Kis szerencsével, de mégis a beletett munkát, akaratot és fegyelmezettséget figyelembe véve megérdemelt győzelmet arattunk a bajnok ellen.

Dombóvár:
Iványi - Pál D. (Varga B.), Czifra, Tieger, Martinka, - Kovács A., Androsics (Gombos), Bán, Kardos (Hetesi), - Mészáros, Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kovács A., Erdélyi (öngól)

Vissza a főoldalra