Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - KÖLESD SE 4-1 (2-1)

A bajnokság 5. fordulójában a Kölesd csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban. Ellenfelünk a forduló előtt a 6. helyet foglalta el a tabellán, így komoly mérkőzésre számítottunk figyelembe véve azt is, hogy a Kölesd kerete a tavalyihoz képest jelentős változáson ment keresztül.
Ismét fúvós zenekar szórakoztatta a nézőket, valamint játszóház, trambulin, és légvár várta a gyerekeket a mérkőzés alatt. A félidőben, egy szekszárdi pincészet jóvoltából borkóstolón vehettek részt a jelenlévők. A mérkőzés eleje kiegyenlített játékot hozott. A 19. percben Czonev Márk egy kombinatív támadás végén betalált a vendégek hálójába, és innentől kezdve átvettük a meccs irányítását. Sorra alakítottuk ki a veszélyes helyzeteket az ellenfél kapuja előtt, amikből a 30.percben sikerült még egy gólt szereznünk ismét Czonev Márk révén. A félidő hajrájában egy kontratámadás végén Regényi Zoltán szabálytalansága után büntetőhöz jutott a Kölesd csapata, amit magabiztosan értékesítettek, nyílttá téve ezzel a második félidőt.
A második játékrészben azonban hamar eldöntöttük a mérkőzés végkimenetelét, előbb Horváth Árpád, majd a harmadik gólját szerző Czonev Márk talált be, így a 60.percben már kialakult a későbbi végeredmény. Az utolsó negyed órát emberhátrányban játszottuk, mivel egy sajnálatos ütközés során eltört Bán Csaba orra és nem tudta folytatni a játékot, és addigra már kihasználtuk a csere lehetőségeinket. A mérkőzés vége felé mindent megpróbált a vendég csapat az eredmény kozmetikázására, de már nem változott az állás, így maradt csapatunk 4-1-es magabiztos és fölényes győzelme.

Dombóvár: Szabados - Regényi, Kovács R., Pap (Nagy D.), Bán, - Illés (Száraz), Baksa, Androsics, Kázmér (Farkas R.), - Horváth Á., Czonev
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Czonev (3), Horváth

U-19: Dombóvári FC - Kölesd SE 4-3 (2-2)
Gólszerzők : Kierdorf (2), Varga M., Tamás Zs.

Vissza a főoldalra