Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTAMÁSI 2009 FC - DFC 1-1 (0-0)

A múlt hétvégi szabadnap után a 4. bajnoki fordulóban Tamásiba látogattunk.
Ellenfelünknél a tavalyihoz képest is több idegenlégiós öltötte magára a sárga mezt. A most már négy afrikai focista mellett több szerbiai magyar játékos állt a játékosedző Jammeh Haruna rendelkezésére. Csapatunkból ezúttal is hiányzott a csapatkapitány Androsics András, a tavalyi házi gólkirály Keczeli Krisztián az első fordulóban megsérült Balogh Szabolcs, és a munkahelyi elfoglaltságok miatt, csak most edzésbe álló Jenei Bálint.
A kezdeti tapogatózások után mindkét csapat sebességet váltott, és több ígéretes szituációt alakított ki a kapuk előtt, de ebben a játékrészben egyik fél sem tudott túljárni a kapusok eszén.
A második félidőben sem csökkent az iram, de itt már gólok is születtek. A félidő elején a dombóvári csatár, Mészáros Tibor lövése mindkét kapufát érintve végül kifelé pattant, de a 63. percben mégis megszereztük a vezetést az előrehúzódó középső védő Czifra Viktor jóvoltából. Csaknem azonnal sikerült is egyenlíteniük a hazaiaknak, de az egész mérkőzésen remek formában védő Iványi Botondnak óriási bravúrral sikerült hárítani a tavalyi gólkirály Jammeh Haruna büntetőjét. A 71. percben kiegyenlítettek a hazaiak. Egy kapu előtti kavarodásból az előző idényt még a Kaposvári Rákóczinál töltő csatár, Sárközi Krisztián tuszkolta a kapunkba. Az utolsó negyed órában a Tamási nagy nyomás alatt tartotta a kapunkat, de a veszélyes kontráinkban is benne volt a gólszerzési lehetőség.

Egy jó iramú mérkőzésen végül igazságos eredmény született.

Dombóvár:
Iványi - Pál D., Czifra, Szekeres, Martinka, - Kovács A., Tieger, Bán (Hetesi), Kardos, - Mészáros, Horváth Á.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Czifra Viktor

Vissza a főoldalra