Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - KÖLESDI SE 7-0 (3-0)

A bajnokság utolsó fordulójában a sereghajtó Kölesd csapata látogatott a Szuhay Sportcentrumba. Az előző két forduló botladozásai miatt már csak egy nem túl reális matematikai esélyünk maradt, hogy fellépjünk a dobogóra. Ehhez szükség lett volna a Tamási vereségére amellett, hogy nekünk 20 gól különbséggel kellett volna győznünk a záró mérkőzésen.
Éreztük, hogy erre reális esély nincs, mégis nagy lendülettel vetettük bele magunkat a találkozóba és az első negyed óra végén a sok helyzetünkből kettőt sikerült is gólra váltanunk Szekeres Dánielnek és Kovács Attilának köszönhetően. A 24. percben emberhátrányba kerültünk, miután utolsó emberként elkövetett szabálytalanság miatt kapusunkat Iványi Botondot kiállította a játékvezető. A kiállítás után pár veszélyes helyzetet kialakított a Kölesd a csereként beálló "veterán" kapus Szabados Zsolt kapuja előtt, de gólt nem tudtak elérni. A félidő lefújása előtt ismét Kovács Attila talált be a vendégek hálójába, amivel ismét a helyes mederbe terelte a találkozót.
A második játékrészt emberhátrányban is végigtámadtuk, aminek újabb 4 dombóvári gól lett az eredménye. Csapatkapitányunk Androsics András duplázott ebben a félidőben, de betalált a házi gólkirály Keczeli Krisztián, és az ezen a meccsen is rengeteget "dolgozó" Balogh Szabolcs is.

Az egész bajnokság a mezőnytől jelentősen elszakadó négy élcsapat küzdelméről szólt, de egy ponttal sajnos lecsúsztunk a dobogóról. A rangadókat tekintve méltán pályázhattunk volna akár a végső győzelemre is, de sajnos egy-két középcsapat ellen értékes pontokat hullattunk. A megszerzett 65 pontunk figyelemre méltó, de mégsem volt elég ebben a kiélezett bajnokságban, hogy céljainkat elérjük. Köszönjük szurkolóink egész éves biztatását!

Dombóvár:
Iványi - Pál D. (Bán), Tieger, Vajk, Martinka, - Hetesi (Szabados), Szekeres Androsics (Gombos), Mészáros (Keczeli), - Kovács A. (Loch), Balogh Sz.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kovács A.(2), Androsics (2), Szekeres D., Balogh Sz., Keczeli K.

Vissza a főoldalra