Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTEVELI MSE - DFC 3-0 (0-0)

Az utolsó előtti fordulóban a bajnokság 8.helyén álló Tevel csapatához látogattunk. A múlt heti hazai döntetlenünk után lépéshátrányba kerültünk a másik három élcsapathoz képest, ezért a kérdés az volt, hogy mentálisan elég erős lesz-e a csapat, hogy motiváltan tudjunk pályára lépni Tevelen.
Sajnos a mérkőzés elejétől látszott, hogy bent maradt az előző fordulóbeli csalódás a játékosokban. Lassan, körülményesen építgettük a támadásainkat, amit a hazaiak könnyedén levédekeztek, és párharcoknál is jóval harcosabbnak bizonyultak a teveli focisták. Lehetőségek adódtak mindkét kapu előtt, de csak helyzetekig jutottak a csapatok, így gól nélküli döntetlennel zárult az első félidő.
A második játékrészre taktikát váltottunk, nagyobb tempóra kapcsoltunk és úgy tűnt, hogy csak idő kérdése, hogy megszerezzük a vezetést, mégis egy tökéletes kontratámadás végén ezt a hazaiak tették meg az 59. percben. Ezt követően is próbálkoztunk, de támadásaink görcsösek voltak ezen a napon, ellentétben a teveli gördülékeny kontratámadásokkal, amikből újabb kettő zárult góllal. Előbb a 70. percben, majd két perccel a záró sípszó előtt találtak a kapunkba, ünnepé téve a maguk és szurkolóik számára a vasárnap délutánt ezzel a bravúr győzelemmel.

A sors furcsa fintora, hogy az élcsapatok közül mind a Tamási, mind a Tolna vereséggel zárt ezen a hétvégén esélytelenebbnek tűnő ellenfelével szemben.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Vajk, Szekeres, Martinka (Pál D.), - Hetesi, Androsics, Kovács A. (Bán), Keczeli (Loch), Balogh Sz., - Horváth Á.(Mészáros)
Edző: Kardos Ernő
Vissza a főoldalra