Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEDRESI SE 1-1 (0-0)

A 7. helyen álló Szedres csapatát fogadtuk szombat délután a Szuhay Sportcentrum kitűnően előkészített pályáján. Ellenfelünk nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott eddig a bajnokságban, hol beleszaladtak nagy arányú vereségekbe, hol pedig az élcsapatokat is megszorongatták.
Már a mérkőzés első negyedórája után kiderült, hogy Dombóvárra a jobbik arcát mutató Szedres érkezett, akik tudatos, fegyelmezett, védekező taktikával próbáltak meglepetés eredményt elérni. Irányítottuk a játékot az első félidőben, a labdabirtoklás is a magasan a mi javunkra billent, de kevés igazi gólhelyzetet tudtunk csak kialakítani a vendég kapu előtt, így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.
A második félidőben kicsit fokoztuk a tempót a fáradó szedresi csapattal szemben. Fölényünk végül a 65. percben érett góllá a sérüléséből visszatérő, csereként beálló Horváth Árpád ügyes helyzetkihasználásának köszönhetően. A vezető találat talán túlságosan megnyugtatott minket és ennek következtében a 75. percben jött a "feketeleves". Egy ártalmatlannak tűnő felívelt szabadrúgásnál nem voltunk elég koncentráltak, így a vendégek előrehúzódó védője Erdélyi Péter a kapunkba csúsztatta a labdát. Az utolsó negyedórában mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, de az egyenlítő találattól plusz energiákat kapó vendég játékosok minden próbálkozásunkat hatástalanították.

Mindhárom riválisunk győzelemmel zárta a soron következő találkozóját, így egy kis lépéshátrányba kerültünk két fordulóval a bajnokság vége előtt a dobogós helyekért való küzdelemben.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Vajk, Szekeres, Martinka, - Kovács A. (Hetesi), Androsics, Keczeli, Bán (Pál D.), Loch (Horváth Á.), - Balogh Sz.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Árpád

Vissza a főoldalra