Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAKASD SE - DFC 3-4 (1-3)

A tavaszi nyitófordulóban váratlan vereséget szenvedtünk mostani vendéglátónktól, de az akkori pofon talán kellett ahhoz, hogy azóta a februári találkozó óta egy döntetlen mellett az összes mérkőzésen győztesként hagytuk el a játékteret.
Nagy lendülettel kezdtük a meccset, így a 12. percben már 0-2 állt a kakasdi eredményjelző táblán. Előbb Vajk Viktor fejjel vette be a hazai kaput, majd Keczeli Krisztián lőtt bombagólt a kakasdi hálóba. A 16. percben szinte a semmiből szépített Márk Attila, de a 27. percben ismét Keczeli Krisztián volt eredményes, újra kétgólosra növelve előnyünket és beállítva ezzel a félidei eredményt.
A szünet sajnos nem tett jót csapatunknak, nagyon rossz felfogásban folytattuk a találkozót. Mind futómennyiségben, mind küzdőszellemben töredékét nyújtottuk az első játékrészben látottaknak. Hagytuk felállni a padlóról a hazaiakat, akiknek sikerült is visszajönni a meccsbe. Az 52. percben Márk Krisztián szépített, és a rendes játékidő letelte utáni pillanatokban Hucker Bence 11-es góljával 3-3-ra alakították az eredményt. A hazai egyenlítő gól után két perccel a duplázó Keczeli Krisztián ellen elkövetett szabálytalanságnak köszönhetően mi is büntetőhöz jutottuk, amit Androsics András váltott gólra. Csapatkapitányunk találata végül a győzelmet jelentette ezen a hullámzó, feszültségekkel teli találkozón.

Riválisaink is mind hozták az aktuális mérkőzésüket, így továbbra is 3 pont a lemaradásunk a tabella legfelső fokától.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Czifra, Vajk (Pál D.), Martinka, - Kovács A., Szekeres, Androsics, Keczeli, Loch (Hetesi), - Mészáros (Bán)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli K.(2), Vajk V., Androsics

Vissza a főoldalra