Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - KAKASD SE 1-3 (1-2)

Remek időjárás, és a foci mellett nagyszerűen megszervezett programok várták a nézőket szombat délután a Szuhay Sportcentrumban. Fúvos zenekar szórakoztatta a kilátogatókat a mérkőzés előtt és a félidőben, valamint játszóház állt a gyerekek rendelkezésére az egész meccs alatt. A félidőben a Dombóvári Focisuli Egyesület sok sikert elérő U-11-es korosztálya mutatkozott be a szép számú közönségnek egy kis örömfocival.
Reménykedtünk a múlt heti majosi meccs után, hogy erre a mérkőzésre kiegészülünk az akkor beteg és kisebb sérüléssel bajlódó játékosainkkal, de sajnos nem így alakult. Baksa Zsolt sérülése még nem jött rendbe, Kázmér Péter továbbra is az elhúzódó betegségével küzdött, Takács Zoltán munkahelyi, Kovács Róbert pedig családi problémák miatt hiányzott és az egyenlőre még mindig sérült Farkas Imre játékára sem számíthattunk. Sajnos ezen a mérkőzésen a pályára lépő játékosok sem tudtak kiemelkedő teljesítményt nyújtani, így már a 20.percben két gólos hátrányba kerültünk, annak következtében, hogy nem tudtuk tartani az ellenfél két gyors támadóját, akik folyamatos veszélyt jelentettek a kapunkra. A félidő hajrájában Száraz Bencének sikerült szépítenie, ezért megmaradt a remény a felzárkózásra.
A második félidő, rögtön egy súlyos sérüléssel kezdődött, amely tovább fokozta gondjainkat. Kapusunk Sztropkó János a tizenhatoson kívül elfejelte a labdát, majd ütközött a kakasdi játékossal. A szerencsétlen ütközés következtében eltörött a lába. Azonnal kórházba szállították és már túl van a műtéten is. Ezúton is jobbulást és kitartást kívánunk neki a felépüléshez.
A mérkőzés hátralévő részében, talán a súlyos sérülés miatt, már kevésbé tudtunk koncentrálni a játékra és a Kakasd sorra alakította ki a helyzeteket a kapunk előtt, amiből még egy találatot sikerült szerezniük, így magabiztosan nyerték a mérkőzést.
A gyenge játék mellett sajnos újabb két embert vesztettünk el a keretből, mivel Sztropkó János mellett a csereként beálló Gyeraj Attila is rásérült korábbi térdsérülésére.

Dombóvár: Sztropkó (Szabados) - Magyarosi, Varga B. (Nagy D.), Pap, Bán, - Száraz (Gyeraj) (Illés), Regényi, Androsics, Németh, - Czonev, Horváth Á. (Farkas R.)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Száraz

U-19: Dombóvári FC - Kakasd SE 8-0 (6-0)
Gólszerzők: Berekméry (2), Borbély (2), Gombos (2), Hetesi, Varga M.
Vissza a főoldalra