Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTEVELI MSE - DFC 0-1 (0-0)

A 3. fordulóban a nagyon szép környezetben fekvő teveli sporttelepre látogattunk, ahol a hazai pályán mindenkire veszélyes Teveli Medosz SE csapata várt ránk.
A kora őszi nagy meleg ellenére rendkívül jó iramban kezdődött a mérkőzés és bár többet birtokoltuk a labdát de látszott, hogy ezúttal mint tempóban, mint erőben felvette a ritmust velünk az idei bajnokságra jól erősítő fiatal teveli gárda. Mindkét oldalon adódott pár kisebb lehetőség, de gól nem született az első játékrészben.
A második félidőben már nyíltabb, győzelemre törőbb játékot láthattak mindkét csapattól a kilátogató, meglehetősen heves vérmérsékletű nézők. A "forró" hangulat átragadt a hazai játékosokra is, akik az energiájuk nagy részét a játék helyett inkább a játékvezetői ítéletek kommentálására és folyamatos reklamálásra pazarolták. Csapatunk kizárta a mérkőzést körölvevő hangulatot, végig higgadt tudott maradni és talán ennek köszönhetően a mérkőzés utolsó perceiben a rutinos Papp Gábor góljával megszereztük a győztes találatot.

Feszült, harcos mérkőzésen sikerült elhoznunk a 3 bajnoki pontot a jól küzdő teveli csapat ellen, akik ha a jövőben csak a játékra koncentrálnak, komoly skalpokat gyűjthetnek be ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban.

Dombóvár:
Czebei - Párkányi, Tieger, Vajk V., Martinka, - Androsics (Hetesi) (Bán), Szekeres (Pál D.), Kulcsár, - Papp G., Bradics T., Balogh Sz.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Papp Gábor

Vissza a főoldalra