Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - BÁTSZÉK SE 2-0 (1-0)

A hátsó régióhoz tartozó Bátaszék csapatát láttuk vendégül a Szuhay Sportcentrumban. Tudtuk, hogy ellenfelünk keretében megyei szinten több minőségi játékra képes labdarúgó van, így száz százalékos koncentráltságra lesz szükségünk, hogy hozzuk a kötelezőnek várt győzelmet.
Jól kezdtünk, hiszen már a 3. percben vezetést szereztünk, miután Loch Péter védelem mögé bepasszolt labdáját a mélységből érkező Balogh Szabolcs váltotta higgadtan gólra. Magabiztosan fociztuk az egész első félidő alatt, de újabb gólt nem sikerült szereznünk, így maradt a szűk egygólos vezetésünk a szünetre.
A második félidőre egy feltüzelt Bátaszék jött ki, de ez nem zökkentett ki minket a magabiztos játékból és gyakorlatilag a kapunk közelébe sem engedtük a vendég csapatot. A 65. percben biztosítottuk be a győzelmünket, miután a tizenhatos vonalon kívül cselezgető bátaszéki kapustól Balogh Szabolcs csente el a labdát és megköszönve az ajándékot megduplázta csapatunk és saját góljai számát is. A hátralévő időben még mindkét csapat előtt adódott egy-egy komoly gólszerzési lehetőség. A vendégek egy 12 méterről elvégzett közvetett szabadrúgást puskáztak el, a mi részünkről pedig Keczeli Krisztián lövése csattant a felső kapufán.

Egy jól küzdő vendégcsapat ellen, végig kontrollálva a mérkőzést, magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk. Az első 4 csapat közötti pontkülönbség 4 fordulóval a bajnokság vége előtt így 1-1 pont, míg az 5. helyezett csapat 20 pont lemaradással követi a négy éllovast.

Dombóvár:
Iványi - Tieger (Bán), Czifra, Vajk, Martinka, - Kovács A. (Mészáros), Szekeres, Androsics, Keczeli, Loch (Pál D.), - Balogh Sz.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Balogh Sz. (2)
Vissza a főoldalra