Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDUNAFÖLDVÁRI FC - DFC 1-2 (0-2)

Az 5. helyen álló Dunaföldvár csapatához látogattunk a bajnokság 28. fordulójában. Ellenfelünk a tavasz folyamán az összes hazai mérkőzésén győztesen vonult le saját pályájáról, így tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár majd ránk a Duna partján.
A hazaiak nagy lendülettel vetették bele magukat a küzdelembe, de a rendkívül jó minőségű pálya inkább a mi játékunknak volt kedvező. Sok mozgással és rengeteg jó passzal gyakorlatilag alig engedtük labdához érni a dunaföldvári játékosokat. Már a 11. percben vezetéshez jutottunk Balogh Szabolcs okos és higgadt emelése után, amit egy pontrúgás után a 29. percben sikerült megdupláznunk a hosszú saroknál jól érkező Fellai Józsefnek köszönhetően.
A második félidőre, a játék képe és a biztos vezetés tudatában egy kicsit lazábban és kevésbé koncentráltan jöttünk ki, amit a hazaiak rögtön megéreztek és magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak az egyenlítés érdekében. Védelmünk azonban ismét jól állta a sarat és ha rajtuk is túl jutottak, akkor Iványi Botond védéseivel tartottuk a biztos vezetést. Ebben a játékrészben főleg a védekezésünkön volt a hangsúly, de a kontratámadásainkkal akár ki is üthettük volna a jól küzdő ellenfelünket, de ezúttal kimaradtak a helyzeteink.

A mérkőzés utolsó percében sikerült megszereznie a becsületgólt a hazai csapatnak, de a fontos 3 pontot mi vihettük haza, amivel továbbra is versenyben vagyunk a dobogó bármelyik fokáért.

Dombóvár:
Iványi - Varga B. (Pál D.) (Mészáros), Fellai, Czifra, Vajk V., - Kovács A. (Bán), Szekeres, Keczeli, Kardos, Martinka, - Balogh Sz. (Hetesi)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Balogh Sz., Fellai J.

Vissza a főoldalra