Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TOLNA VFC 1-1 (1-1)

Az előző fordulóban a Tamási elleni győzelmünknek köszönhetően jelenlegi ellenfelünk a Tolna csapata került a tabella élére, így ismét a listavezetővel játszottunk rangadót, ezúttal hazai pályán a Szuhay Sportcentrumban. A mérkőzésre kilátogató gyerekeket egy kis meglepetés csokoládé tojással vártuk a húsvéti ünnepek alkalmából. A bajnokság első két körében mint Dombóváron, mint Tolnán legyőztük az előző évad bajnokát, és erre készültünk ezen a szép tavaszi délutánon is.
A mérkőzés elejétől látszott, hogy mindkét edző jól felkészült a másik csapatból, így főleg a középpályán gyűrték egymást a csapatok várva egy kínálkozó lehetőségre. Ez a lehetőség előttünk adódott először és Keczeli Krisztián élt is ezzel az eséllyel, miután a 20 méterről eleresztett lövése utat talált a tolnai kapu jobb oldalába. A 39.percben egyenlíteni tudtak a vendégek miután egy hajszálpontos jobb oldali beadást Szili István vágott nagy erővel a kapunkba.
A második félidőben sem változott sokat a játék képe, mindkét csapat már a középpályán elfojtotta a másik próbálkozását, így folyamatos játék nem tudott kialakulni.

Szép játékot ezúttal nem, de harcosságot és küzdelmet annál többet láthatott a szép számmal kilátogató nézősereg. Igazságos döntetlen született a találkozón, amivel továbbra is versenyben maradtunk a dobogós helyekért való csatában.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Czifra, Fellai, Martinka, - Kovács A. (Pál D.), Androsics, Keczeli, Kardos (Vajk), Balogh Sz., - Horváth Á. (Loch) (Varga B.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Keczeli K.

Vissza a főoldalra