Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - DUNAFÖLDVÁRI FC 0-0 (0-0)

A 2016/2017-es bajnokság utolsó fordulójára került sor a hétvégén. Ellenfelünk a tavaszi idényben remek formát mutató Dunaföldvár csapata volt. A mérkőzésnek a vendégek számára volt tétje, mivel kedvező eredmény alakulások esetében akár felkapaszkodhattak volna a tabella 6. helyére. Számunkra a helyezés szempontjából már nem volt tétje a meccsnek, viszont szerettük volna megőrizni a tavaszi idényben a hazai veretlenségünket, ami végül sikerült is. Annak tükrében is nagyon értékes ez a tavaszi hazai veretlenség, hogy a tabella első öt helyezettje közül senki nem tudott győztesen távozni tavasszal a dombóvári Szuhay Sportcentrumból.
A délután egy órakor kezdődő találkozó a nagy hőség ellenére elég nagy iramban kezdődött. Hol a vendégek, hol mi birtokoltuk többet a labdát, de nagyobb gólszerzési lehetőségei a Dunaföldvár csapatának voltak.
A második félidő is hasonlóan zajlott, de a 70. perctől még nagyobb nyomás alá helyezték a kapunkat a vendégek. Sorra dolgozták ki helyzeteiket, de rendre jókor, jó időben tudtuk hárítani a próbálkozásaikat.

Ezen a mérkőzésen elsősorban a szervezett védekezésért dicsérhető csapatunk, de sajnos ez a fajta védekezés felemésztette az energiánkat és így kevésbé tudtunk a támadó feladatainkra koncentrálni. Örömteli, hogy több fiatal is lehetőséget kapott az utolsó bajnoki mérkőzésen, és volt köztük olyan is aki most lépett először pályára felnőtt bajnoki mérkőzésen. A korai kezdés kapusunk Sztropkó János esküvője miatt volt, aki szerette volna, hogy csapat tagjai is jelen legyenek amikor kimondja a boldogító igent. Ezúton is gratulálunk és sok boldogságot kívánunk neki a házas élethez.

Dombóvár:
Szabados - Magyarosi (Gombos), Varga B., Kovács R., Bán, - Nagy D. (Varga M.), Regényi, Baksa, Androsics, Weimann, - Kierdorf (Horváth L.)
Edző: Bőzsöny János

Vissza a főoldalra