Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTAMÁSI 2009 FC - DFC 0-2 (0-2)

A listavezető Tamási csapatához látogattunk a bajnokság 26. fordulójában. Sorozatban öt győzelemmel a hátunk mögött önbizalommal telve vártuk az újabb rangadó mérkőzést az ország legjobb megye I. osztályú pályájának választott Németh László sporttelepen.
Jól kezdtük a mérkőzést, a megbeszélt taktikánkat tökéletesen átvittük a pályára, így már a 11. percben vezetést szereztünk Horváth Árpád okos, és pontos lövése után. A hazaiak láthatóan nem találták az ellenszerét a határozott, agresszív védekezésünknek, valamint a gyors, sok passzos támadásainkban is benne volt folyamatosan a gólveszély. A 36. percben Kovács Attila bombagólja csendesítette el a végig hangosan és lelkesen szurkoló hazai ultrákat. A középpályásunk találata méltán pályázhatna a forduló gólja címre is. A félidő hajrájában szépíthetett volna a Tamási Jammeh Haruna lövése után, de Iványi Botond bravúros védéssel megőrizte a két gólos előnyünket a második játékrészre.
A második félidőben nagyobb energiákat fektettek a hazaiak a támadásaikba, de hatalmas akarattal, szervezettséggel esélyt sem adtuk, hogy fordítsanak a mérkőzés menetén.

Ezen a rangadón is igazi csapatként működtünk, aminek egy újabb remek győzelem lett a jutalma, és ezzel a sikerrel ismét teljesen nyitottá tettük az aranyéremért és a dobogós helyekért való küzdelmet.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Fellai, Szekeres, Martinka, - Kovács A. (Varga B.), Androsics, Keczeli, Kardos (Loch), Balogh Sz. (Vajk V.), - Horváth Á. (Mészáros)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á., Kovács A.

Vissza a főoldalra