Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEDRESI SE 1-2 (1-0)

Sokismeretlenes volt a bajnokság végkimenetele az utolsó forduló előtt, hiszen győzelem esetén akár bajnoki címet is ünnepelhettünk volna, vereség esetén pedig a 4. helyre is visszacsúszhattunk.
Fölényben fociztunk a félidő első felében, magabiztosan járattuk a labdát, de igazi gólszerzési lehetőségünk csak egy volt, de Jenei Bálint lövését hatástalanította korábbi kapusunk, Bogdán Benjámin. A 30. percben egy szabadrúgás után váratlanul vezetést szerzett a hazai csapat, ami innentől kezdve megváltoztatta a játék képét. Ebben a félidőben azonban több gól már nem született, így egy gólos Tamási vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.
A második játékrészben átvette az irányítást a hazai csapat, és alig öt perc elteltével megduplázták előnyüket a gólkirály Jammeh Haruna révén, aki ezzel a találatával elérte a 40. gólját a bajnokságban. Az 58. percben egy mintaszerű támadás végén Horváth Árpádnak sikerült szépítenie. Mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, de támadásainkban csak az akarat volt meg, hiányzott az erő és a kreativitás. A 74. percben döntötte el végleg a Tamási a három pont sorsát, miután kihasználták, hogy a támadásaink miatt fellazult a védelmünk. Egy kontra támadás végén Papp Gábor került kihagyhatatlan helyzetbe és magabiztosan gurította a labdát a hálónkba. A 85. percben Sztropkó János kiállítása miatt emberhátrányba is kerültünk, ezzel végleg elúsztak a pontszerzési esélyeink.

Sajnos riválisaink nem hibáztak, bár a rendes játékidő lejártakor még bronzérmesnek érezhettük magunkat, de a 3 perces hosszabbításban "csodát" tett a majosi csapat és két gólt is szerzett, amivel megszerezték a bronzérmet. Ezúton is gratulálunk a bajnokságot nyerő Tolna VFC csapatának. A tavalyi 10. hely után óriásit lépett előre a csapat minden téren, ami jó alapot szolgáltat majd a következő bajnokságra. Kicsit fájó, hogy gyakorlatilag a bajnokság háromnegyed részében vezető pozícióban voltunk, és pont a bajnokság hajrájában ütközött ki a mentális fáradtság a csapaton. Az egész bajnokságot véve viszont büszkék lehetünk magunkra, mind az elvégzett munka, mind a megszerzett 50 pont miatt, és amiatt is, hogy mindössze 2 vereséget szenvedtünk a bajnokságban, és azt is csak az utolsó 2 fordulóban.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D. (Kardos), Petrók, Kovács R., Varga B., - Kovács A., Androsics, Baksa, Bán (Mészáros), Jenei, - Horváth Á. (Szabados Zs.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Á.
Kiállítva: Sztropkó
Vissza a főoldalra