Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEDRESI SE 1-2 (1-0)

A bajnokság utolsó előtti fordulójában a 7.helyen álló Szedres csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban.
Fontos mérkőzés volt ez számunkra, hiszen egy esetleges győzelem esetén nagyon közel kerültünk volna a hőn áhított aranyérem megszerzéséhez. A mérkőzés előtt a DFC vezetősége és a játékostársak köszöntötték az utolsó hazai mérkőzésük előtt, a DFC bajnokság után visszavonuló két ikonját Kovács Róbertet és Kázmér Pétert. Előbbi 16, utóbbi játékos pedig 13 éven keresztül szolgálta és segítette egyesületünket.
A mérkőzés elejétől magunkhoz ragadtuk az irányítást, de a helyzeteink sorra kimaradtak, volt hogy a kapufa, és volt hogy a remek napot kifogó vendég kapus Farkas Máté hiúsította meg a próbálkozásainkat. A vendégek kontra játékra rendezkedtek be és ezekből több veszélyes szituációt is kialakítottak a kapunk előtt. A 39. percben sikerült megszereznünk a vezetést, miután egy szöglet után Bán Csabával szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Androsics András váltotta magabiztosan gólra.
A második félidőben sem változott sokat a játék képe. Rengeteg kimaradt helyzet a szedresi kapu előtt, és veszélyes kontra támadások a mi kapunk előtt. Sajnos a vendégek taktikája lett eredményes ezen a találkozón, hiszen a fellazult védelmünket kihasználva a 70. és a 79. percben is betaláltak a kapunkba, így sikerült a 3 bajnoki pontot elvinniük Dombóvárról.

Nagyon hiányzott ezen a mérkőzésen a befejező csatárunk Horváth Árpád, akit az elmúlt mérkőzésen tévedésből állított ki a játékvezető az első sárga lapja után, de mivel a sípmester hivatalosan nem ismerte el a hibáját, ezért eltiltották a vétlen játékosunkat egy, a bajnoki cím szempontjából nagyon fontos mérkőzésről. Izgalmas utolsó forduló elé nézünk. A jelenlegi lista vezető Tolna csapatának 51 pontja van, őket követi a Bonyhád és a Dombóvár 50-50 ponttal, a 4. helyen pedig a 48 pontos Majos áll.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Petrók, Kovács R., Kardos (Kázmér), - Mészáros, Androsics, Keczeli (Varga B.), Bán, Jenei, - Kovács A.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Androsics

Vissza a főoldalra