Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - BONYHÁD VLC 1-0 (0-0)

A forduló rangadó mérkőzését játszottuk szombat délután a Szuhay Sportcentrumban. Remek időjárás és tökéletesen előkészített pálya várta a csapatokat, hogy egy igazi rangadóhoz méltó meccset játsszanak. Ellenfelünk a 2. helyen állt a tabellán, de a vesztett pontokat tekintve listavezetőnek számított, így az eddigi legnagyobb erőpróba várt ránk.
A mérkőzés elejétől jól látszott, hogy mindkét edző alaposan felkészítette csapatát az ellenfél játékára, így inkább mezőnyjátékot, és nagy taktikai csatát láthatott az első félidőben a szép számú közönség.
A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, érezhető volt, hogy ez egy "egygólos" meccs lesz. Talán a Bonyhád birtokolta többet a labdát, de mégis a mi támadásainkban volt a nagyobb lendület és veszély. A 78. percben jött a fordulat a mérkőzésbe, amikor Szommer Attila játékvezető második sárga lappal kiállította a bonyhádi Völgyi Pétert. A pillanatnyi lélektani fölényünket szinte azonnal gólra váltottuk, miután az utóbbi hetekben bombaformában lévő védőnk Czifra Viktor ismét fellépett a támadó harmadba, és hajszálpontos átlövése után megszerezte a vezetést csapatunknak. Az utolsó 10 percben már jóval több kockázatot vállaltak fel a vendégek az egyenlítés érdekében, de szervezett és magabiztos védekezésünknek köszönhetően ekkor sem és az egész mérkőzésen sem sikerült érdemi gólhelyzetet kialakítaniuk a kapunk előtt.

Akaratból, harcosságból, és fegyelmezettségből ismét jelesre vizsgáztunk, aminek ez a szép, és fontos győzelem lett a jutalma.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Fellai, Czifra, Martinka (Vajk V.), - Balogh Sz. (Bán), Szekeres, Androsics, Keczeli (Mészáros), Loch (Varga B.), - Horváth Á. (Kovács A.)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Czifra V.

Vissza a főoldalra