Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEKSZÁRDI UFC II. 1-1 (1-1)

A 24. forduló mérkőzésén az versenysorozat bajnokát a Szekszárdi UFC II csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban.
A mérkőzés elején bajnokhoz méltóan átvette az irányítást a vendég csapat. Pontos, sok passzos játékkal igyekeztek lehetőségeket teremteni a kapunk előtt. A 19. percben egy ilyen lehetőséget sikerült is kihasználniuk, miután a védelmünk mögé kerülve egy centerezés után közelről a hálónkba találtak. A 36. percben a szekszárdi csapat védője egy gólba tartó lövésünket kézzel blokkolta, amiért a játékvezető kiállította. Az esetért megítélt büntetőt Kázmér Péter magabiztosan értékesítette, kialakítva az 1-1-es félidei eredményt.
A második játékrészben a hazaiak hátrébb húzódtak, és kontratámadásokra rendezkedtek be, míg mi megpróbáltuk eldönteni a találkozót kihasználva az emberelőnyünket. Több lehetőségünk is adódott erre, de sajnos nem tudtunk élni ezekkel a szituációkkal. A 79. percben újra létszám azonosság alakult ki, miután a játékvezető kiállította Kalmár Csabát a második sárga lapja után. Az utolsó 10 percben fáradó csapatunk ellen mindent megpróbált a Szekszárd hogy megszerezze a győzelmet, de jó védekezéssel az összes próbálkozásukat hárítani tudtuk, így döntetlen maradt a végeredmény.

Az öt mérkőzés óta veretlen csapatunk ezúttal a bajnok csapat ellen mutatta meg, hogy sokkal több van benne, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat.

Dombóvár:
Szabados - Varga B., Kovács R., Kalmár, Bán (Takács Z.), - Kierdorf, Baksa, Androsics, Kázmér (Berekméry), Weimann, - Horváth Á. (Nagy D.)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Kázmér Péter

Vissza a főoldalra