Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAJOSI SE - DFC 0-2 (0-1)

Megkezdtük a bajnokság harmadik szakaszát, így a Majos csapatával már harmadszor találkoztunk ebben a bajnokságban. Az őszi idénynyitón 1-1-es döntetlen született Majoson, majd október végén Dombóváron 2-0 arányban sikerült nyernünk. A két találkozó tapasztalataival felvértezve érkeztünk Majosra, és sok meglepetés nem is ért minket a hazai csapattól. Vendéglátóink ezúttal is a már megszokott kemény védekezésük mellett a hosszú indításokra, illetve a kapu elé belőtt labdákra alapozták a taktikájukat. Ezen a napon azonban a kombinatív játékunk mellett harcosságban is felvettük a versenyt a hazaiakkal.

Az első félidő 32. percében sikerült megszereznünk a vezetést, miután egy gyönyörű támadás végén Androsics András adott egy mélységi passzt Balogh Szabolcsnak, aki higgadtan a kapust is kicselezve helyezte a labdát a hazai kapuba. Többet birtokoltuk a labdát az első játékrészben, de azért több veszélyes szituáció alakult ki a kapunk előtt, azonban védelmünk és kapusunk magabiztosan hárított minden majosi próbálkozást.
A 60. percben egy tanítani való akció után Keczeli Krisztián góljával növeltük az előnyünket, aki Horváth Árpád visszagurított labdáját vágta védhetetlenül a hazai kapuba. Az utolsó félórában is végig magabiztosan, nagy taktikai fegyelemmel fociztunk, így megérdemelten gyűjtöttük be az újabb 3 bajnoki pontot.

Győzelmünkkel gyakorlatilag 4 csapatossá vált a dobogós helyekért való küzdelem, hiszen az 5. helyen álló Majos csapata már 16 pontos hátránnyal követi a vezető négyest.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Fellai, Czifra, Martinka, - Balogh Sz., Androsics, Keczeli, Kardos, Loch (Bán), - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Balogh Sz., Keczeli K.

Vissza a főoldalra