Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBÁTASZÉK SE - DFC 3-3 (2-1)

A 23. fordulóban a tabellán harmadik helyen álló Bátaszék csapatához látogattunk. Ősszel Dombóváron egy izgalmas gól gazdag találkozón 4-3-ra sikerült nyernünk a Bátaszék ellen. Izgalmakban és gólokban ezúttal is jutott bőven a mérkőzésre kilátogató nézőknek.
A 11. percben egy védelmi hiba után sikerült megszerezni a hazaiaknak a vezetést, de öt perc múlva Kierdorf Eriknek köszönhetően ismét döntetlent mutatott az eredményjelző tábla. Az első félidő ráadás perceiben ismét a hazaiaknál volt az előny, mert egy gyors és pontos kontra támadás végén sikerült a kapunkba találniuk.
A második félidő 15. percében úgy tűnt, hogy végleg megpecsételődött a sorsunk, miután egy szerencsés szabadrúgás gól után már kétgólos volt a Bátaszék előnye. Az utolsó fél órában teljesen megfordult a játék képe. Óriási fölénybe kerültünk, aminek következtében előbb Horváth Árpád gyönyörű fejes góljának köszönhetően szépítettünk, majd Kierdorf Erik második góljával ismét döntetlen lett az eredmény. Az utolsó negyed órában a helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna, de ekkor már több hiba is csúszott a befejezéseknél.
Változatos, közönség szórakoztató mérkőzésen igazságos döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Dombóvár:
Sztropkó - Várai, Kalmár (Takács Z.), Kovács R., Bán, - Kázmér (Fehérvári), Baksa, Androsics, Weimann (Varga B.), - Kierdorf, Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kierdorf (2), Horváth Á.

U-19:
Bátaszék SE - Dombóvári FC 1-6 (0-2)
Gólszerzők: Gombos T. (4), Tamás Zs, Kierdorf E.

Vissza a főoldalra