Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKÖLESDI SE - DFC 0-4 (0-3)

A sereghajtó Kölesd csapatának otthonában léptünk pályára a bajnokság 22.fordulójában. A helyezéseket tekintve ez a mérkőzés a kötelező győzelem kategóriába tartozott számunkra, de óvatosságra intett minket, hogy vendéglátónk az előző fordulóban alaposan megizzasztotta a Bonyhád gárdáját.
A 8. percben már vezetéshez is jutottunk Horváth Árpád gyönyörű találatával. A vezető gólunk után is végig koncentráltak maradtuk a félidő hátralévő részében, sokat futva, szép támadásokat vezetve uraltuk a találkozót, aminek még két gól lett a jutalma az első játékrészben. Előbb Czifra Viktor érkezett jól egy pontrúgás után a 28. percben, majd a 37. percben Keczeli Krisztián szabadrúgása talált utat a hazai hálóba.
A második félidőben is magabiztosan játszottunk a mezőnyben, de már kevesebb gólszerzési lehetőségünk akadt ebben a 45 percben. Hogy ne maradjunk gól nélkül ebben a félidőben sem, arról az utóbbi időben rendkívül eredményes védőnk Czifra Viktor gondoskodott. A 67. percben megszerezte a maga második, és csapatunk negyedik gólját, amivel kialakította a négy gólos, fölényes győzelmünket.

Dombóvár:
Iványi - Czifra, Fellai, Varga B. (Loch), - Tieger (Kovács A.), Androsics (Vajk V.), Keczeli, Kardos (Hetesi), Martinka, - Balogh Sz. (Mészáros), Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Czifra V. (2), Horváth, Keczeli

Vissza a főoldalra