Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TAMÁSI 2009 FC 4-1 (2-0)

A 22. fordulóban a bajnokságban velünk azonos pontszámmal rendelkező Tamási csapata volt a vendégünk. Talán először fordulhatott volna elő az évben, hogy egymás után ugyanabban az összeállításban küldheti pályára csapatunkat Bőzsöny János edző, azonban a bemelegítésnél Varga Bence megsérült, ezért egy helyen változtatni kellett a teveli győztes csapaton.
A mérkőzés elejétől kezdve kezünkbe vettük az irányítást és nagy fölényt alakítottunk ki. A Tamási csapata minden energiáját a védekezésre összpontosította. A 33. percig bírták a nyomást a vendégek, amikor a sokadik gólt ígérő helyzetünk után Nagy Zoltánnak sikerült végre betalálni a kapuba egy okosan helyezett lövés után. A vezető gól megszerzése után alig két perccel már Horváth Árpád gólját ünnepelhettük. A csatár nagyszerű helyzetfelismerésének köszönhetően alakult ki a 2-0-ás félidei eredmény.
A második félidőben sem adtunk sok esélyt a vendégeknek. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, amikből a fiatal Kierdorf Erik kétszer is mattolni tudta az ellenfél kapusát. Még a fölényes vezetés tudatában is a támadásokra koncentráltunk első sorban és ezért történhetett meg, hogy a 90. percben egy kontratámadás végén, kihasználva a fellazult védelmünket a Tamási megszerezte a becsület gólját.

Az utolsó négy meccs teljesítménye és eredményei alapján úgy tűnik, hogy kezd a csapat visszatalálni a helyes útra, ami a jövőre nézve mindenképpen bizakodásra ad okot.

Dombóvár:
Sztropkó - Regényi, Kovács R., Kalmár, Bán, - Nagy Z (Takács Z.)., Baksa (Magyarosi), Androsics (Kázmér), Weimann, - Kierdorf (Fehérvári), Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kierdorf (2), Nagy Z., Horváth Á.

U-19
Dombóvári FC - Tamási 2009 FC 2-1 (2-0)
Gólszerzők: Gombos, Nagy D.

Vissza a főoldalra