Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookŐCSÉNY SK - DFC 0-7 (0-2)

A 22. fordulóban a sereghajtó Őcsény csapatához látogattunk. Ellenfelünk eddig mindössze három pontot gyűjtött a bajnokságban, ezért a kötelező győzelem mellett elvárható volt, hogy mindezt magabiztosan és nagy gólkülönbséggel tegyük.
Az első félidőben végig támadásban voltunk, de a befejezéseknél még gyakran hibáztunk, vagy az ellenfél kapusa vagy a kapufa mentette meg a hazaiakat, így csak 2-0-ás vezetéssel vonulhattunk a szünetre.
A második játékrészben már nyomasztó fölényben játszottunk az egyre fáradó hazaiakkal szemben. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, és ha az utolsó passzoknál jobban koncentrálunk, akár két számjegyű különbség is kialakulhatott volna a két csapat között. Végül ebben a félidőben újabb 5 gólt sikerült szereznünk, így alakult ki a 7-0-ás végeredmény.

Ebbe a mérkőzésbe négy kapufa és egy kihagyott büntető is belefért, és még így is nagy különbségű magabiztos győzelmet sikerült aratnunk. Az eredmények szerencsés alakulása miatt már 4 pont előnnyel vezetjük a tabellát a 2.helyen álló Tolna VFC előtt.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D. (Hetesi), Varga B., Kardos, Kázmér, - Mészáros, Androsics, Kovács A., Bán (Gombos), Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Androsics (2), Horváth Á. (2), Jenei, Mészáros, Kovács A.

Vissza a főoldalra