Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTEVELI MEDOSZ SE - DFC 1-2 (0-0)

A 21.fordulóban a tabella 6. helyén álló Tevel csapatához látogattunk.
Kettős érzésekkel vágtunk neki az útnak, hiszen nagyon szűk kerettel utaztunk erre a mérkőzésre. Munkahelyi elfoglaltságok, betegségek és sérülések miatt az elmúlt heti kerethez képest öt hiányzónk is volt, ennek ellenére az elmúlt hetek játékai és az újra kialakuló csapategység bizakodásra adott okot. Két ellentétes stílusban játszó csapat összecsapását láthatta a mérkőzésre szép számban kilátogató közönség. A hazaiak harcos, agresszív játékstílusa állt szemben a mi kombinatív játékra épülő taktikánkkal.
Az első félidőben mint mezőnyben, mint a helyzetek számában felülmúltuk a Tevel csapatát, de a befejezéseknél többször hibáztunk, vagy a szépen alakuló támadásainkat brutális belépőkkel akadályozták meg a hazaiak, ami a sárga lapok számában is meglátszott.
A második félidőben sem változott sokat a játék képe, de ebben a játékrészben már a hazaiak is többször veszélyeztettek, amit helyenként önfeláldozó védekezéssel és blokkokkal hatástalanítottunk. A 75. percben tört meg a gólcsend, amikor Kierdorf Erik futotta le a védőjét, aki utolsó emberként a kapujuktól 20 méterre lerántotta a támadónkat. A megítélt szabadrúgást Androsics András parádés mozdulattal csavarta a léc alá. A 80. percben egy szöglet utáni kavarodást követően a játékvezető mindenki meglepetésére büntetőt ítélt a teveli csapat javára, amit magabiztosan értékesítettek. Továbbra sem adtuk fel a küzdelmet a győzelemért, aminek a 85. percben meg is lett az eredménye. Weimann Richárd szólója és centerezése után Baksa Zsolt tette fel az i-re a pontot, megszerezve a csapat számára a megérdemelt győzelmet.

Küzdeni tudásból, akarásból és ezúttal játékból is jelesre vizsgázott ezen a mérkőzésen a dombóvári csapat.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R., Kalmár, Bán, - Nagy Z., Baksa, Androsics, Weimann, - Kierdorf, Horváth Á. (Nagy D.)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Androsics, Baksa

U-19:
Teveli Medosz SE - DFC 1-8 (1-4)
Gólszerzők: Tamás Zs. (4), Borbély (2), Varga M., Lakatos

Vissza a főoldalra