Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - MAJOSI SE 2-2 (0-0)

Újabb rangadó várt ránk a hétvégi bajnoki mérkőzésen. Ezúttal a dobogó harmadik fokán álló Majosi SE látogatott a Szuhay Sportcentrumba.
A szokatlanul nagy meleg rányomta a bélyegét az első 20 perc iramára, főleg a mezőnyben folyt a játék és a biztos védekezést szem előtt tartva keresték a fogást egymáson a csapatok. A félidő második felére fokoztuk a tempót és átvettük az irányítást. Több veszélyes helyzetet alakítottunk ki a majosi kapu előtt, de ebben a félidőben gólt még nem sikerült elérnünk.
A második játékrész ott folytatódott ahol az első véget ért, de szerencsére támadásaink közül egy már góllal végződött. Gyönyörű, kombinatív támadás végén a házi gólkirály Keczeli Krisztián talált az ellenfél hálójába. Ezt követően számos gólszerzési lehetőségünk volt, akár újabb 3-4 gólt is szerezhettünk volna, de a befejezéseket rendre elhibáztuk. Teljesen váratlanul egy szöglet utáni fejes góllal egyenlített a Majos csapata, és kihasználva a pillanatnyi zavarunkat, pár perccel később a vezetést is megszerezték. A mérkőzés utolsó negyed órájában beszorítottuk a vendég csapatot, akik 10 emberrel védekezve próbálták megőrizni előnyüket. A nagy nyomás végül a 89. percben érett góllá, miután a csereként beálló Mészáros Tibor varázsolta egy pontos beadást után a labdát Androsics András fejére, aki megszerezte az egyenlítő gólunkat.

Öt mérkőzéssel a bajnokság vége előtt 1 pont előnnyel vezetjük a tabellát a rivális Tolna VFC csapata előtt.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Varga B., Kovács R., Kázmér (Mészáros), - Kovács A., Androsics, Keczeli, Bán, Kardos, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Keczeli, Androsics

Vissza a főoldalra