Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TEVELI MSE 5-2 (3-1)

A tabella 10. helyén álló Tevel csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban ezen a hétvégén.
Az első percektől egyértelmű volt, hogy a vendégek egy nagyon stabil védekező taktikával érkeztek Dombóvárra és bíztak abban, hogy az esetleges kontratámadásaikkal meglephetnek minket. A 10. percig állták a sarat a teveliek, amikor is Bán Csaba szemfüles góljával megszereztük a vezetést. Két perccel a vezető gólunk után már 2-0 állt az eredményjelző táblán a védelemből előrehúzódó Czifra Viktor góljának köszönhetően. A két gólos előny birtokában kicsit visszavettünk a tempóból, amit rögtön góllal büntetett a vendégcsapat, de a félidő lefújása előtti pillanatokban Keczeli Krisztián csípett el egy röviden hazagurított labdát és higgadtan helyezte a játékszert a hálóba.
A biztos vezetés ismét kicsit kényelmessé tette a játékunkat és egy szöglet után a második félidő közepén jött is az újabb teveli gól. A utolsó 20 percben ismét kicsit pörgősebben játszottunk és jöttek is az újabb gólok. Előbb Horváth Árpád volt jókor jó helyen egy kipattanó labdánál, majd a mérkőzés végén Kovács Attila átlövés gólja tette fölényessé a győzelmünket a sportszerűen küzdő Tevel csapata ellen.

Dombóvár:
Iványi - Varga B. (Gelencsér), Tieger (Vajk V.), Czifra (Fellai), Martinka (Loch), - Balogh Sz., Szekeres, Androsics, Bán (Kovács A.), Keczeli, - Horváth Á.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Bán Cs., Czifra V., Keczeli K., Horváth Á., Kovács A.

Vissza a főoldalra