Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - SZEDRESI SE 2-2 (2-0)

A 20. fordulóban az aranyéremért küzdő Szedres csapatát láttuk vendégül a Szuhay Sportcentrumban. A vendégek számítottak ezúttal a mérkőzés esélyesének, ennek ellenére a játékban nem látszott a két csapat tabellán elfoglalt helyezése közti különbség. Stabil, harcos játékot játszottunk, amiből sokkal többször kerültünk gólhelyzetbe mint ellenfelünk. A félidő hajrájára már gólokban is megmutatkozott a fölényünk. Előbb Kierdorf Erik, majd Horváth Árpád talált be a Szedres kapujába, kialakítva a 2-0-ás félidei eredményt.

A második játékrészben a vendégek mindent egy lapra feltéve támadólag léptek fel és sorra alakítottak ki veszélyes szituációkat a kapunk előtt. A 73. percig bírtuk ezt a nyomást, amikor egy szöglet után védhetetlenül fejelt a kapunkba az egyik vendég játékos. Több lehetőségünk is nyílt kontrákból, hogy bebiztosítsuk a győzelmünket, de sajnos nem sikerült megszereznünk a harmadik gólunkat. A Szedresnek a 80.perc körül sikerült pontot mentenie, igaz ehhez kellett a mérkőzés játékvezetőjének jóindulata, aki egy nagyon kérdéses szituációban büntetőt ítélt a javukra.
A sors iróniája, hogy bár az egyik bajnok esélyessel játszottunk ki-ki mérkőzést, sőt helyenként sokkal jobb játékot mutattunk náluk, mégis a döntetlennek köszönhetően ismét lejjebb csúsztunk a tabellán.
Dombóvár:
Sztropkó - Takács Z. (Regényi), Várai, Kovács R., Kázmér, - Kierdorf, Baksa (Kalmár), Androsics (Nagy D.), Bán, Weimann, - Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kierdorf, Horváth Á.

U-19:
Dombóvári FC - Szedres SE 5-0 (4-0)
Gólszerzők: Tamás Zs. (4), Borbély
Az U-19-es csapat a hátralevő fordulóktól függetlenül megnyerte a 2016/2017-es megye I. osztályú ifjúsági bajnokságot. Gratulálunk a csapatnak és a két felkészítő edzőnek Pálinkó Mihálynak és Pálinkó Norbertnek is.

Vissza a főoldalra