Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookSZEDRESI SE - DFC 2-3 (2-1)

A tabella 7. helyén álló Szedres csapatához látogattunk a bajnokság 20. fordulójában. Mindkét csapat vereséget szenvedett a tavaszi nyitányon, így hasonló céllal, azaz a kezdeti kisiklás javításával vetették bele magukat a küzdelembe a játékosok.
Jól kezdtük a találkozót és egy ritmusos támadás végén már a 6. percben megszereztük a vezetést Keczeli Krisztián góljával. A korai előny megszerzése után is mi irányítottuk a játékot és a játék képe alapján a levegőben lógott az újabb találatunk. Sajnos nem sikerült növelnünk az előnyünket, sőt a 24. percben Cseh Tibor bombagóljával egyenlítettek a hazaiak. A váratlan egyenlítés után kissé visszaesett a játékunk, amit kihasznált a szedresi csapat, és a félidő lefújása előtti pillanatokban egy fejes góllal a maguk javára fordították az eredményt.
A második játékrész elsősorban a küzdelemről szólt. Mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében a harcosan védekező hazai csapat ellen, de néha a kissé túlzott kockázatvállalás miatt a Szedres is végleg eldönthette volna a találkozót. A "drámai" végjáték az 5 perces hosszabbítás alatt történt. A rendes játékidő lejártának pillanatában büntetőhöz jutottunk, de Keczeli Krisztián tizenegyesét a szedresi kapus bravúrral védte. Az elszalasztott egyenlítési lehetőség sem törte meg csapatunkat és Keczeli Krisztiánt sem, aki 2 perccel később akciógóllal egyenlített, majd a 95. percben a csereként pályára lépő Kovács Attila helyezte higgadtan a kapuba a labdát, amivel megszereztük a hőn áhított 3 pontot.

Dombóvár:
Iványi - Varga B., Tieger, Vajk V. (Szekeres), Martinka, - Horváth Á., Androsics (Gelencsér), Keczeli, Bán, Loch (Balogh Sz.), - Kardos (Kovács A.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli K. (2), Kovács A.

Vissza a főoldalra