Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TEVELI MSE 5-5 (3-2)

A bajnokság 20.fordulójában a középmezőny aljához tartozó Tevel csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrum kitűnően előkészített pályáján. Csapatunkból ezúttal eltiltás miatt hiányzott a középpályáról Bán Csaba, betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt a védelemből Varga Bence és Takács Zoltán, valamint sérülés miatt a támadó sorból Mészáros Tibor. A kispadon ezúttal mindössze két mezőnyjátékos és egy kapus csere állt Kardos Ernő vezetőedző rendelkezésére.
Jól kezdtük a találkozót az első 20 percben szépen, ötletesen fociztunk, és Horváth Árpád révén a vezetést is megszereztük, igaz ebben a szakaszban már egy kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk Jenei Bálint sérülése után. A vezető gól után öt perccel egyenlítettek a vendégek, és szinte egy újabb perc sem telt el már a vezetést is megszerezték. Keczeli Krisztián gólja után még egyenlítettünk, de az első félidő hajrájában ismét a vendégek örülhettek, kihasználva az ezen a napon nem túl stabil védekezésünket. A félidő hajrájában újra kényszerű cserét kellett végrehajtanunk Baksa Zsolt sérülése miatt.
A második játékrészt ismét jobban kezdtük, és Kovács Attila góljával sikerült is egyenlítenünk, de hamar jött az újabb vendég találat, amitől újra ritmust veszítettünk. A 80. percben végleg elszállni látszott a pontszerzés, mert a Tevel megszerezte a vezetést, és akár háromgólosra is növelhették volna az előnyüket, de a jogosan megítélt büntetőjüket Sztropkó János bravúrral védte. A 84. percben jöttünk ismét vissza a találkozóba, miután Androsics András bombázott egy közvetett szabadrúgást a léc alá. Az utolsó percekben mindent egy lapra feltéve támadtunk, és végül a 93. percben sikerült egyenlítenünk a védelemből előrehúzódó Petrók Viktor találatával.

Játékunkba ezúttal rengeteg hiba csúszott, ezért bár az előzetes latolgatások alapján győzelemre számítottunk, mégis bravúrnak számított, hogy ezen a napon pontot tudtunk szerezni. Pozitív még, hogy ezzel az utolsó pillanatbeli pont mentéssel tovább nyújtottuk az immár 24 meccs óta tartó bajnoki veretlenségi sorozatunkat.

Dombóvár:
Sztropkó - Kovács, Petrók, Androsics, Pál D. - Jenei (Kázmér), Baksa (Gombos T.), Keczeli, Kovács A., Kardos - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á., Keczeli, Kovács A., Androsics, Petrók

Vissza a főoldalra