Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAJOSI SE - DOMBÓVÁRI FC 1-0 (0-0)

Nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a bajnokság újabb rangadójának, mivel a tavalyi ezüstérmes ellen két a kezdőcsapatba nevezett játékos (Kázmér Péter, Czonev Márk) is megbetegedett, így nem tudták vállalni a játékot. Bőzsöny János edzőnek így nem csak személyekben, hanem szerkezetben is át kellett variálnia a csapatot az előző heti Bonyhád elleni győztes összeállításhoz képest. A majosi csapat a már szokásos agresszív, kemény, helyenként durva játékstílusával, az első félidő közepére átvette a mérkőzés irányítását és sorra alakították ki a veszélyes helyzeteket a kapunk előtt. Szükség volt Sztropkó János több bravúrjára is, hogy gól nélküli döntetlen állással vonulhassunk a szünetre.
A második félidő elején sem változott sokat a játék képe, és sajnos góllá érett a hazai fölény. A találatot a "dombóvári" Gyánó Szabolcs szerezte akit a nyár folyamán próbáltunk haza csábítani, de ő úgy döntött , hogy továbbra is a majosi sikerekért szeretne küzdeni. Sajnos ez a találat, mint később kiderült a győztes gól volt a mérkőzésen, ezért különösen fájó, hogy egy dombóvári okozta a DFC vereségét. A kapott gól után mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, de a nyíltabb támadójátékunk miatt folyamatos veszélyben volt a kapunk a majosi kontratámadásoktól. Pár perccel a találkozó vége előtt Németh Dániel lábában volt az egyenlítés , azonban ziccere elakadt a hazai kapusban, így maradt az 1-0-ás majosi győzelem.
Kis szerencsével pontot szerezhettünk volna, de a helyzetek számát tekintve megérdemelt hazai győzelem született.

Dombóvár: Sztropkó- Magyarosi (Gyeraj), Regényi, Pap, Varga B. (Takács),- Németh, Baksa (Nagy D.), Kovács R., Androsics, Bán,- Horváth Á. (Száraz)
Edző: Bőzsöny János

U-19: Majosi SE - Dombóvári FC 1-4
Gólszerzők: Kierdorf (2), Varga M., Hartung

Vissza a főoldalra