Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTOLNA VFC - DFC 2-1 (2-1)

A 19.fordulóban az idei bajnokságra jelentősen megerősített Tolna csapatának vendégei voltunk. A tabellán elfoglalt helyezések alapján a hazaiak tűntek a mérkőzés esélyesének, ennek ellenére a találkozó első húsz percében jelentős fölényt alakítottunk ki, ami mind a labda birtoklásában, mind a helyzetek számában megmutatkozott. A fölényünket a 17.percben Horváth Árpád lövése után gólra is sikerült váltanunk. A bekapott gól után a hazaiak magukhoz tértek és még az első félidőben könyörtelenül kihasználták két apró megingásunkat és átvették a vezetést.
A második félidőben is masszív, stabil, helyenként szép futballt játszottunk, de sajnos most is a befejezéseknél voltak problémáink. Ezúttal, mint küzdelemben, mint játékban jó teljesítményt nyújtottunk, ám ellenfelünk ezen a napon is eggyel többször tudta gólra váltani helyzeteit.
A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Reméljük az elkövetkezendő hetekben a jó játék és ezen a mérkőzésen tapasztalt akarás már pontokban is meg fog látszani.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Kalmár), Várai, Kovács R., Kázmér (Fehérvári), - Nagy Z. (Magyarosi), Baksa (Takács Z.), Androsics, Bán, Weimann (Regényi), - Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János

Vissza a főoldalra