Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - KAKASD SE 1-4 (0-3)

Hét hetes téli felkészülés, és öt lejátszott edzőmérkőzés után bizakodva vártuk a tavaszi szezon rajtját, melyen a 10. helyen álló Kakasd csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban.
A találkozó elején rögtön próbáltuk a kezünkbe venni az irányítást, de támadásaink túl lassúnak és körülményesnek bizonyultak. A Kakasd csapata szervezetten és magabiztosan védekezett és labdaszerzéseik után kontratámadásaikkal folyamatos veszélyt jelentettek a kapunkra. Egy ilyen támadás végén a 26. percben Márk Krisztián megszerezte a vezetést a vendégeknek. Reménykedtünk, hogy a kapott gól ébresztőleg hat csapatunkra, de sajnos épp az ellenkezője történt. Teljesen leblokkoltunk és ezt kihasználva újabb két gólt szereztek a vendégek még az első félidőben.
A második félidőben egy fokkal jobb játékot nyújtottunk, de ebben a játékrészben is mélyen tudásunk alatt teljesítettünk és esélyünk sem volt megfordítani a mérkőzést.

Elnézést kérünk szurkolóinktól ezért a váratlan és súlyos vereségért. Megpróbálunk a lehető leghamarabb mentálisan rendbe jönni, hogy újra a megszokott, minőségi játékunkat láthassák nézőink a következő mérkőzéseken. Gratulálunk a kakasdi csapat szervezett, taktikus játékához, és megérdemelt győzelméhez.

Dombóvár:
Iványi - Tieger, Fellai (Balogh Sz.), Vajk V., Loch (Szekeres), - Kovács A., Keczeli, Bán (Gelencsér), Kardos (Varga B.), Martinka, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő

Vissza a főoldalra