Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKÖLESDI SE - DFC 2-1 (1-0)

A bajnokság 18. fordulójában ahhoz a Kölesd csapatához látogattunk, akik pontazonossággal álltak velünk a tabellán a forduló előtt.
Jól kezdtük a találkozót, hiszen rögtön a mérkőzés elejétől támadólag léptünk fel, de befejezéseknél és az utolsó passzoknál rendre pontatlanok voltunk, így nem tudtunk előnyt szerezni a félidőben, sőt egy védelmi megingásunkat kihasználva a hazaiak szerezték meg a vezetést.
A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, főleg mi támadtunk, de ezek a támadások erőtlennek bizonyultak, így nem tudtunk egyenlíteni. A Kölesd főleg a két gyors támadójára alapozta taktikáját, és a megszerzett labdáikból rögtön gyors indításokkal próbálták megzavarni a védelmünket, ami az 57.percben sikerült is nekik. Egy előre vágott labda után a hazai támadó lefutotta a védelmünket és magabiztosan értékesítette a ziccerét megszerezve csapata második gólját. A 90.percben tudtunk szépíteni Androsics parádés szabadrúgás góljával. A ráadás perceiben még volt két lehetőségünk az egyenlítésre, de előbb Magyarosi fejese csattant a kapufán, majd Kierdorf fejelt nagy helyzetben a kapu fölé, így a három pontot sajnos Kölesden hagytuk.

Dombóvár:
Sztropkó - Magyarosi, Kovács R., Varga B., Kázmér, - Kierdorf, Regényi (Baksa), Androsics, Bán, Weimann (Nagy D.), - Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Androsics

Vissza a főoldalra