Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBÁTASZÉK SE - DFC 3-8 (1-3)

A már télbe nyúló őszi szezon utolsó mérkőzését Bátaszéken játszottuk a nemrég még szebb napokat látott hazai csapat ellen. Jelenleg 8. helyen állt riválisunk, akik hazai pályán még így is veszélyes ellenfélnek számítanak.
Nem kezdődött jól számunkra a találkozó, hiszen a 4. percben vezetést szereztek a hazaiak, ami kellő energiával töltötte fel őket ahhoz, hogy az első fél órában komoly ellenállást tanúsítsanak. Ezt követően Jenei Bálint találata törte meg a gólcsendet a félidő derekán, amit a szünetig újabb kettő követett Kovács Attilának és Keczeli Krisztiánnak köszönhetően, így magabiztos 3-1-es vezetéssel vonulhattunk a szünetre.
A második félidő hasonlóan kezdődött mint az első játékrész, hiszen szinte az első komolyabb támadásából gólt szerzett a Bátaszék, de Keczeli Krisztián szinte azonnal válaszolt csírájában elfojtva a hazai reményeket. Bár a játék képe nem ezt mutatta, de a 64. percben jött az újabb bátaszéki feltámadás, és a szépítő találatuknak köszönhetően ismét egy gólra felzárkóztak a hazaiak. Az utolsó 20 percben kijött a két csapat közti tudás és az óriási erőnlétbeli különbség. Sorra vezettük a veszélyesnél veszélyesebb támadásokat, amikből a mérkőzés ezen szakaszában újabb négy gólt sikerült berámolnunk a meccs végére teljesen összeomló hazai csapat hálójába. Horváth Árpád kétszer talált be megszerezve ezzel az őszi házi gólkirály címet 13 találattal. Gólt szerzett a csapat kapitánya Androsics András is, de külön öröm, hogy az utolsó gólunkat két fiatal dombóvári játékos akciójából szereztük. A 19 éves Gombos Tamás zseniális passza után az épp hogy csak felnőtt korba lépett Hetesi Gábor lőtt gólt életkorát meghazudtoló higgadtsággal.

16 lejátszott találkozó után 2 győzelemre vagyunk a dobogó legfelső fokától, bár bíztunk benne, hogy még közelebb kerülhetünk, de információink szerint sem a Bonyhád (Kakasd), sem a Tamási (Dunaföldvár) ellenfele furcsa módon nem állt ki a mai találkozókon, így riválisaink játék nélkül gyűjthették be a 3-3 bajnoki pontot.

Dombóvár:
Iványi - Pál D., Czifra (Tieger), Szekeres (Mészáros), Martinka, - Kovács A. (Hetesi), Androsics, Keczeli (Kardos), Bán, Jenei, - Horváth Á. (Gombos)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Keczeli (2), Horváth Á. (2), Jenei, Kovács A., Androsics, Hetesi
Vissza a főoldalra