Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - DUNAFÖLDVÁRI FC 3-1 (2-1)

Egyesületünk történetében talán először december hónapban is pályára léptünk bajnoki mérkőzésen. A fagypont körüli időjárásban minden kilátogató nézőt meleg teával és meglepetés szaloncukorral vártunk a Szuhay Sportcentrumban, valamint stílusosan a Mikulás végezte el a kezdőrúgást.
Jól kezdtük a találkozót és egy formás támadás végén már a 6. percben megszereztük a vezetést Jenei Bálint találatával. A gól után is tovább folytattuk a lendületes támadójátékunkat, védekezésre kényszerítve ellenfelünket. Nagy fölényünk a 29.percben érett újabb góllá a házi gólkirályunk Horváth Árpádnak köszönhetően. Már úgy gondoltuk, hogy két gólos előnnyel vonulhatunk a félidei pihenőre, de Farsang Patrik találatával szépített a Dunaföldvár a lefújás előtti pillanatokban.
A második félidőben szinte a kezdő sípszó utáni támadásból Keczeli Krisztián átlövés góljával visszaállítottuk a kétgólos különbséget. Ebben a játékrészben is jól fociztunk végig. Nagyon szép, sok passzal felépített támadásokat vezettünk, de talán a biztos vezetés tudatában már kevésbé voltunk koncentráltak a végjátékban.

Magabiztos, határozott játékkal gyűjtöttük be az újabb 3 bajnoki pontot, amivel továbbra is tapadunk az aranyéremért küzdő csapatokhoz. Dombóvár:
Iványi - Pál D.(Nagy D.), Czifra, Szekeres, Martinka, - Mészáros (Varga B.), Kovács A. (Hetesi), Keczeli, Bán, Jenei (Gombos), - Horváth Á. (Tieger)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Jenei, Horváth Á., Keczeli

Vissza a főoldalra