Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - ŐCSÉNY SK 6-0 (5-0)

A sereghajtó Őcsény csapatát láttuk vendégül a hétvégi fordulóban a Szuhay Sportcentrumban. Ez a mérkőzés a kötelező győzelmek kategóriájába tartozott még akkor is, ha jelenleg nem a legideálisabb helyet foglaljuk el a bajnoki tabellán.
A mérkőzés elejétől kezdve a kezünkbe vettük az irányítást és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket ellenfelünk kapuja előtt. A 19. percben szereztük meg a vezetést Weimann Richárd pontos lövése után. A 30. perc után, 5 perc leforgása alatt újabb három gólt sikerült elérnünk, Kierdorf Erik, Bán Csaba és Nagy Zoltán jóvoltából, amivel gyakorlatilag el is döntöttük a mérkőzést. A félidő hajrájában a fiatal Kierdorf Erik második góljának köszönhetően már 5-0 állt az eredményjelzőn.
A második félidőben is megvoltak a helyzeteink, akár két számjegyű győzelmet is arathattunk volna, de a befejezéseknél már kevésbé koncentráltunk. Három perccel a találkozó vége előtt azért Regényi Zoltán gondoskodott arról , hogy ne maradjanak dombóvári gól nélkül ebben a játékrészben sem a találkozóra kilátogató dombóvári nézők, kialakítva ezzel a 6-0-ás végeredményt.

Dombóvár:
Sztropkó - Magyarosi (Regényi), Kovács R., Kalmár (Takács Z.), Kázmér, - Nagy Z.(Fehérvári), Varga B., Nagy D., Bán (Baksa), Weimann, - Kierdorf (Berekméry)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kierdorf (2), Weimann, Bán, Nagy Z., Regényi

Vissza a főoldalra