Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTOLNA VFC - DFC 1-2 (0-1)

Szombaton a tavalyi bajnok Tolna VFC csapatának otthonába látogattunk, akik az idei pontvadászatban is remekül szerepelnek. Az őszi szezon hajrájában is a tabella élén állnak köszönhetően a forduló előtt sorozatban megnyert 8 mérkőzésüknek. Szeptember elején Dombóváron egy szoros mérkőzésen sikerült nyernünk, így a Tolnaiak kettőzött erővel készültek ellenünk a visszavágás reményében.
Az első 20 percben a hazaiak vették kezükbe az irányítást és dinamikus, lendületes játékukkal védekezésre kényszerítettek minket. Jól álltuk a sarat egészen a 22. percig, amikor Ranga Máté emelte a léc alá a labdát, vezetéshez juttatva csapatát. A kapott gól ébresztőként hatott ránk, és a 26. percben már sikerült is egalizálnunk. Ismét Horváth Árpád volt jókor a legjobb helyen, és közvetlen közelről szerzett egyenlítő találatával már a 10. gólját jegyezte az idei bajnokságban.
A második félidőben mint szervezettségben, mint akaratban és küzdeni tudásban a hazai csapat fölé nőttünk. A 61. percben szereztük meg a vezetést a védelem tengelyéből előrehúzódó Czifra Viktornak köszönhetően, aki egy kapusról kipattanó labdára reagált a leggyorsabban és vágta a játékszert a tolnai kapuba. A 70. percben lezárhattuk volna a találkozót, miután Keczeli Krisztiánt egyértelmű gólhelyzetben elütötte a hazai kapus, de mindenki meglepetésére a sértettet büntette a játékvezető egy sárga lappal. A hátralévő időben mindent megpróbáltak a hazaiak, de nem tudtak mit kezdeni a fegyelmezett, taktikus játékunkkal, sőt a nagyobb helyzetek inkább előttünk adódtak a fellazuló tolnai védelem ellen vezetett támadásainkkal.

Feszült hangulatú, jó iramú mérkőzésen fontos idegenbeli 3 pontot gyűjtöttünk be a listavezető ellen a forduló rangadóján.

Dombóvár:
Iványi - Pál D., Czifra, Szekeres, Martinka ,- Kovács A. (Tieger), Androsics, Keczeli, Bán (Mészáros), Jenei, - Horváth Á. (Nagy D.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á., Czifra

Vissza a főoldalra