Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAKASD SE - DFC 4-1 (1-1)

A bajnokság 16. fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Kakasd csapatának vendégei voltunk.
Továbbra is több hiányzónk volt a találkozón, de visszatért a középpályára két játékosunk Androsics András és Bán Csaba is ami bizakodásra adott okot a meccset megelőzően.

Az első félidőt jól kezdtük, mi irányítottuk a játékot és a 12. percben Kázmér Péter büntetője után megszereztük a vezetést. A hazaiak egy pontrúgás utáni lecsurgó labdát értékesítve elég hamar egyenlítettek, de ennek ellenére továbbra sem éreztük, hogy baj lehet ezen a mérkőzésen. A 27. percben izomfájdalom miatt le kellett cserélnünk Androsics Andrást a csapat irányítóját, ami jelentősen megzavarta a csapatunkat. A Kakasd megérezte a pillanatnyi bizonytalanságunkat és már a félidő hajrájában fölénk kerekedtek a játékban.
Sajnos a második félidőre sem sikerült rendezni a sorainkat és nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak harcos, agresszív és helyenként durva játékával. Próbáltuk játszani a futballt, de ezen a napon a kicsi és szűk kakasdi pályán a küzdelem és a harcosság dominált, amiben a hazaiak fölénk kerekedtek és ez gólokban is megmutatkozott.

Jelenlegi keretünk sajnos nem bírja el ha kulcsjátékosaink kiesnek a csapatból amire ez a mérkőzés élő bizonyíték volt. Sok támadás ér bennünket a tabellán elfoglalt helyezésünkért ami érthető, de dolgozunk tovább heti négy edzéssel, hogy a következő mérkőzésekre mint mentálisan, mint fizikálisan olyan állapotba kerüljön a csapat, hogy feljebb kapaszkodjunk és minimum a középmezőnyben végezzünk a bajnokság végén.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. Kovács R., Regényi (Kalmár), Kázmér, - Magyarosi, Androsics (Nagy D.), Bán, Weimann, - Kierdorf, Horváth Á.(Fehérvári)
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Kázmér

Vissza a főoldalra