Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - MAJOSI SE 2-2 (1-1)

A bajnokság élmezőnyéhez tartozó csapatot a Majosi SE egyesületét láttuk vendégül a Szuhay Sportcentrumban. A múlt heti mérkőzéshez képest Horváth Árpád már rendelkezésünkre állt, de sajnos a játékmester Androsics András sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot, valamint hiányzott a védelem tengelyéből Várai Mátyás és a középpályáról továbbra is a maródiak közé tartozott Baksa Zsolt is.
Nagyon hamar vezetést szereztek a vendégek A "dombóvári" Gyánó Szabolcs révén, aki egy beadás után közelről fejelte a hálónkba a labdát. A 21. percben tudtuk egalizálni a vendég előnyt, miután egy formás támadás végén a berobbanó Kierdorf Erik szerzett gólt csapatunknak.
A második játékrészben már több lehetőség adódott mindkét csapat előtt, és érezhető volt, hogy aki gólt szerez, az nagy eséllyel megnyerheti a mérkőzést. A vezetést a Majos csapata szerezte meg újra egy szabadrúgás után, ami a sorfalon megpattanva utat talált a hálónkba. Azonban csapatunk nem adta fel és Nagy Zoltán átlövés góljával ismét döntetlen lett az eredmény. A mérkőzés végén a vendégek nagy nyomás alatt tartották a kapunkat, de ezáltal kontrákból előttünk is adódtak lehetőségek, de végül maradt az igazságosnak mondható 2-2-es végeredmény.

A játékunk még hagyott kívánni valót maga után, de küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat ezen a hétvégén. Külön öröm, hogy a fiatal játékosaink is hozzá tudtak tenni teljesítményükkel a pontszerzéshez.

Dombóvár:
Szabados - Takács Z. (Magyarosi), Kovács R., Kalmár (Varga M.), Varga B., - Nagy Z., Regényi, Weimann, Kázmér (Nagy D.), - Kierdorf (Sütő), Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Kiedorf, Nagy Z.

Vissza a főoldalra