Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TAMÁSI 2009 FC 2-3 (1-1)

A bajnokságban második helyen álló Tamási város nemzetközi legénységét láttuk vendégül a Szuhay Sportcentrumban. Győzelmünk esetén nagyon közel kerülhettünk volna riválisunkhoz és ennek tudatában rendkívül motiváltan vártuk a találkozót.
A mérkőzés elejétől kezdve határozottan letámadtuk ellenfelünket akiket láthatóan meglepett a taktikánk. A letámadás eredményeképpen rengeteg labdát szereztünk és sorra alakítottuk ki a helyzeteinket a Tamási kapuja előtt, de kétszer a kapufa és többször a kapus mentette meg a a vendégeket a kapott góltól. A 38. percben sikerült végre a nagy fölényünket gólra váltani Horváth Árpád fejes góljával. A vendégek szinte a térfelünkön is alig jártak az első félidőben, mégis sikerült egyenlíteniük a lefújás előtti pillanatban. Egy előrevágott labda került Papp Gábor elé, aki óriási gólt ragasztott a kapunk bal felső sarkába.
A játék képe alapján irreálisnak tűnő döntetlen eredmény sem zökkentett ki minket a második félidőre. Továbbra is harcos, agresszív felfogásban fociztunk, de a szerencse nem állt a mi oldalunkon ezen a délutánon. A 62. pecben ismét a semmiből szerzett gólt és ismét egy óriási átlövés találattal a Tamási Orosz Miklós révén. A 66. percben megfogyatkoztak a vendégek miután már játékon kívül Fomumbod Eyah Eugene megütötte középpályásunkat Bán Csabát. Az eset után hosszú ideig állt a játék, mert az afrikai légiós a kiállítás ellenére nem akarta elhagyni a játékteret. Bán Csaba nemes bosszút állt a sérelemért és a megítélt szabadrúgásból óriási gólt lőtt a vendég kapuba. A lefújás előtt 3 perccel megszerezte a Tamási a győztes találatot, miután a fürge Ellis Samuel Ato javára megítélt büntetőt Jammeh Haruna váltotta gólra.

Ezen a mérkőzésen mint harcosságban, mint labdabirtoklásban, mint játékban felülmúltuk ellenfelünket, mégis a legfontosabb mutatóban a szerzett gólok számában alulmaradtunk.

Dombóvár:
Iványi - Pál D., Czifra, Szekeres, Martinka, - Kovács A., Androsics, Balogh Sz., Bán, Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á., Bán

Vissza a főoldalra