Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBÁTASZÉKI SE - DFC 3-3 (1-0)

A 15.fordulóból elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk szerda délután Bátaszéken. Esetleges győzelmünkkel újra 4 pontos előnyre tehettünk volna szert az üldöző Tolna csapata előtt.
Sajnos nem kezdődött jól a találkozó számunkra, mert már a 7.percben büntetőhöz jutott a hazai csapat, amit Faller András magabiztosan értékesített. A kezdeti sokk után átvettük az irányítást és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki a bátaszéki kapu előtt, de gólt nem sikerült szereznünk, így egy gólos hazai vezetéssel vonultak a szünetre a csapatok.
A második félidő elején, bő tíz perc alatt megfordítottuk a találkozót. Előbb Androsics András értékesített egy jogosan megítélt büntetőt, majd Horváth Árpád egy beadás után volt jókor jó helyen. A mérkőzésnek ebben a szakaszában eldönthettük volna a találkozót, de sajnos a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. Szinte a semmiből, egy előre vágott labda után a meglóduló Földvári Viktornak sikerült egyenlíteni. A 67.percben Androsics András újra betalált egy 11-es rúgás után, de örömünk nem tartott sokáig, mert a középkezdés utáni támadásból egy közeli fejes góllal ismét egalizált a hazai gárda.

Higgadtabb helyzetkihasználással sima győzelmet arathattunk volna, de 3 fordulóval a bajnokság vége előtt még mindig a tabella élén állunk 2 pontos előnnyel, valamint sorozatban már 27 bajnoki mérkőzés óta nem talált legyőzőre a Dombóvári FC.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Varga B., Kovács R., Kardos, (Kázmér) - Mészáros, Androsics, Kovács A., Bán, Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Androsics (2), Horváth Á.
Vissza a főoldalra