Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBONYHÁD VLC - DFC 2-0 (1-0)

Bonyhádon játszottuk a tavaszi idény első mérkőzését. Bíztunk benne, hogy a bajnoki rajtra már komplett csapattal tudjuk felvenni a versenyt a tavalyi aranyérmessel, de sajnos ezúttal is 4 játékos hiányzott a keretből. Gyeraj Attila, Horváth Árpád és Baksa Zsolt sérülés, az újonnan igazolt Nagy Zoltán pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem állt ezúttal a csapat rendelkezésére.
Az első félidőben inkább a mezőnyben birkóztak egymással a csapatok, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A Bonyhád inkább a pontrúgásaival veszélyeztetett, amiből egy szöglet utáni fejes góllal meg is szerezték a vezetést.
A második játékrészben átvettük a kezdeményezést, de a Bonyhád védelme minden esetben jól zárt és a mezőnyfölény ellenére alig tudtunk a kapujuk elé kerülni. A hazaiak ebben a félidőben a veszélyes kontra támadásaikra építettek, amikből a találkozó végére már többször kerültek helyzetbe. Tíz perccel a vége előtt büntetőt hibáztak a völgységiek, de a hajrában végül sikerült bebiztosítaniuk a győzelmüket egy magabiztosan értékesített ziccer után.

Nem kezdtük jól az idényt, de dolgozunk tovább és reméljük, hogy jövő héten már egy bővebb kerettel tudunk nekifutni a szintén élcsapatnak számító Majos elleni hazai mérkőzésnek.

Dombóvár:
Szabados - Varga B., Várai, Kovács R., Kázmér, - Takács Z. (Magyarosi), Regényi (Nagy D.), Androsics, Bán (Szakó), Weimann (Kalmár), - Kierdorf
Edző: Bőzsöny János

Vissza a főoldalra