Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAKASD SE - DFC 1-2 (0-1)

Az őszi idény utolsó fordulójában Kakasdra látogattunk, ahol egy rendkívül mély talajú pálya fogadott minket. Ismerve az ellenfél harcosságát és megismerve a játéktér állapotát, biztosak voltunk benne, hogy ezen a délutánon szó szerint meg kell bírkóznunk a három pont megszerzéséért.
Elég hamar sikerült alkalmazkodnunk a körülményekhez és kitartóan sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket az első félidőben. A 35. percig bírta a nyomást a jól tömörülő kakasdi védelem, amikor is a csapatkapitányunk Androsics András átlövése talált utat a hazai hálóba.
A második játékrész elején "kicsit bent maradtunk az öltözőben" és az 52. percben sikerült büntetőből egyenlítenie a hazai csapatnak, sőt az 56. percben emberhátrányba is kerültünk Vajk Viktor kiállítása után. Érdekes módon a kiállítás ébresztőleg hatott csapatunkra és átérezte minden játékos, hogy most az utolsó energiánkat is mozgosítani kell, ha győztes mérkőzéssel szeretnénk befejezni a szezont. Az utolsó fél órában egymást segítve, egymásért küzdve, igazi csapatként hajtottunk a győztes gólért, amit egy gyönyörű támadás végén Horváth Árpád lőtt a kakasdi kapuba a találkozó 71. percében.

Győzelmünkkel 28 pontot szerezve végül 4. helyen zártuk az őszi szezont. Rendkívül szoros a tabella, hiszen jelenleg az 1. és 2. helyen álló Majos illetve Bonyhád csapata is csak 3 ponttal szerzett többet nálunk és a dobogó harmadik fokán telelő Bátaszék is csak egy pontra van csapatunktól.

Dombóvár:
Czebei - Tieger, Vajk, Szekeres, Martinka, - Párkányi (Hetesi), Kulcsár, Androsics, Keczeli (Horváth Á.), Papp G., - Balogh Sz.(Varga B.)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Hucker B. illetve Androsics A., Horváth Á.

Vissza a főoldalra