Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - NAGYMÁNYOKI SE 2-1 (1-1)

A tavaszi idénynyitón a bajnokságban 11. helyen álló Nagymányok csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrum remekül előkészített pályáján. A téli felkészülés alatt végig műfüvön edzettünk, sőt mind a hat felkészülési találkozónkat is ilyen borítású pályán játszottuk, ezért kellett egy kis idő, hogy ismét hozzászokjunk az élőfüves talajhoz.
Az első félidőben nem igazán találtuk a ritmust, és nehezen kerültünk a stabilan védekező vendégcsapat mögé. Ellenfelünk kontra játékra rendezkedett be, és fürge támadóik ezekből a támadásokból egy-két veszélyes szituációt ki is alakítottak a kapunk előtt. A 30. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Egy beadás után a hosszú saroknál jó ütemben érkező Keczeli Krisztiánnak sikerült befejelnie a labdát a nagymányoki kapuba. A lefújást megelőző pillanatokban ismét egy vendég kontra futott végig a pályán, de ezúttal eredményesen. Először Sztropkó János még hárította a ziccert, de a kipattanó labda utáni újabb lövésnél már tehetetlen volt.
A második játékrészben már jobban ment a játék, nagy fölényben fociztuk, de hiányoztak a játékunkból a gyors ritmusváltások és a váratlan ötletes megoldások. Az 54.percben sikerült ismét vezetést szereznünk a szemfüles Horváth Árpád révén, aki a keresztezni igyekvő védő és a kimozduló kapus közé berobbanva a hálóba emelte a labdát. Mezőnyfölényünk már nem hozott újabb gólt a hátralévő időben, csak a kapufát sikerült eltalálnunk, igaz azt három alkalommal is.

Ezúttal kissé döcögött a játékunk, de a lényeg a három pont megszerzése volt, amivel továbbra is az 1. helyen állunk a tabellán.

Dombóvár:
Sztropkó - Kovács R., Androsics, Kardos (Varga B.), Kázmér, - Jenei, Keczeli, Kovács A., Bán (Kierdorf), Mészáros, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli, Horváth Á.
Vissza a főoldalra