Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBONYHÁD VLC - DFC 2-0 (2-0)

Az idei bajnokság eddigi egyetlen vereségét még augusztus közepén szenvedtük el Dombóváron, épp a Bonyhád csapatától. Akkor 1-0-ás vendég siker született. Egy hasonló vendég sikerrel ezen a hétvégén mi is kiegyeztünk volna. Sajnos négy meghatározó játékosra nem számíthatott Kardos Ernő edző a rangadón. Balogh Szabolcs és Varga Bence sérülés, Bán Csaba és Keczeli Krisztián pedig eltiltás miatt nem játszhatott.
Az első veszélyes támadást mi vezettük, de Jenei Bálint lövését bravúrral védte a hazaiak kapusa. Ezt követően gyakorlatilag az első támadásából megszerezte a vezetést a bonyhádi csapat Sárközi János révén a 4. percben. A bekapott góltól kissé felborult az előre elképzelt taktikánk, így nehezen vettük fel a rangadó ritmusát. Sárközi János a 28. percben ismét betalált, így kétgólos hátránnyal vonultunk a félidei pihenőre.
A második játékrészre hadrendet váltottunk és egy jóval támadóbb játékot vállaltunk fel. Mezőnyfölényben fociztunk, ami meg is hozta a helyzeteket és a gólszerzési lehetőségeket, de a bonyhádi védelem jól állt a lábán, vagy épp mi nem voltunk elég koncentráltak a támadás befejezéseknél. A támadó taktikánk következtében a hazaiak több veszélyes kontra támadást vezettek a fellazult védelmünk ellen, de gólt már nekik sem sikerült elérniük.

A listavezető könyörtelenül kihasználta az első félidőben a két védelmi megingásunkat, amivel megnyerte a rangadót és a Völgységben tartotta a 3 bajnoki pontot. Szerdán már lehetőségünk lesz a javításra, mivel akkor pótoljuk a Bátaszék elleni elmaradt meccsünket.

Dombóvár:
Iványi - Pál D. (Hetesi), Tieger (Kovács A.), Czifra, Martinka, - Mészáros, Szekeres, Androsics, Kardos, Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő

Vissza a főoldalra