Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDUNAFÖLDVÁRI FC - DOMBÓVÁRI FC 5-0 (2-0)

Az őszi szezon utolsó találkozóját a Dunaföldvár csapatának otthonában játszottuk. Sok változás nem történt a keretben az elmúlt hetekhez képest, hiszen továbbra is 9 játékost kellett nélkülöznie Bőzsöny János edzőnek kisebb-nagyobb sérülések miatt, valamint ezen a mérkőzése a csapat kapitánya Bán Csaba sem szerepelhetett eltiltás miatt. A sok hiányzót ezen a meccsen is az U-19-es, és a Megye III-ban szereplő játékosok helyettesítették.
Jól kezdődött a találkozó, hiszen az első negyed órában mi irányítottuk a játékot és ellenfelünk csak ritkán jutott a kapunk elé, azonban rögtön az első ilyen alkalommal egy átlövés után megszerezték a vezetést a hazaiak. A pillanatnyi rövidzárlatot kihasználva pár percen belül újabb találatot értek el, így 2-0-ás dunaföldvári vezetéssel vonulhattak a szünetre a csapatok.
A második félidő is hasonló koreográfia szerint zajlott, mint az első játékrész. A félidő elején mi irányítottunk, mégis egy kontra akció végén a hazaiak növelték tovább az előnyüket. Az utolsó fél órában már elfogyott a hit a csapatunkból, hogy ezen a találkozón pontot szerezzünk, ezt kihasználva a mérkőzés végére már nagy fölénybe került a hazai gárda, és a helyzeteikből újabb két gólt sikerült rúgniuk.
A dunaföldvári mérkőzéssel befejeztük az őszi szezont, csapatunk a 10. helyről várja a tavaszi folytatást. A tavaszi szezonra a legfontosabb cél az lesz, hogy egy jó felkészülés és néhány erősítést jelentő játékos leigazolása után, valamint bízva a sérültek felépülésében, a DFC ismét felzárkózzon a tolna megyei futball élcsapatai közé.

Dombóvár: Papp - Magyarosi (Horváth L.), Regényi, Kovács R., Kázmér, - Németh D. (Nagy D.), Varga B, Androsics, Baksa, - Czonev (Száraz), Horváth Á. (Kierdorf)
Edző: Bőzsöny János
Vissza a főoldalra