Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookSZEDRESI SE - DFC 1-1 (1-1)

A tavalyi bajnokság bronzérmeséhez látogattunk a bajnokság 12. fordulójában. A hazaiak - bár nagy változáson nem mentek keresztül a nyáron - idén nagyon hullámzóan teljesítenek. A forduló előtt a 8. helyen álltak a tabellán, így joggal bízhattunk a három pont megszerzésében.
Viharos időjárásban, hatalmas szélben és esőben kezdődött a találkozó. A mérkőzés elején nehezen alkalmazkodtunk az extrém időjárási viszonyokhoz és talán ennek köszönhetően már a 8. percben hátrányba kerültünk egy egyéni hiba után. Nem estünk kétségbe a hátrány miatt, és fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, aminek a 30. percben lett meg az eredménye miután Baksa Zsolt beadására Horváth Árpád érkezett jó ütemben a rövid saroknál és megszerezte az egyenlítő találatunkat.
A második félidőre kijött az erőnléti különbség a két csapat között. A hazaiak csak pillanatokig tudták megtartani a labdát, mi pedig szinte végigtámadtuk az egész játékrészt. A szedresi csapat tökéletes védekező taktikát dolgozott ki erre a mérkőzésre. A szűk pályán alig hagytak területet a támadó játékunk kibontakozására, fegyelmezetten, helyenként erőszakosan zárták le a területeket, így igazi gólhelyzetet alig-alig tudtunk kialakítani a kapujuk előtt.

Az utolsó őszi fordulót megelőzően, még mindig 3 pont előnnyel vezetjük a bajnokságot, így nagy esélyünk van arra, hogy őszi bajnokként vonulhassunk a téli pihenőre.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R., Petrók, Kardos, - Baksa (Pál D.), Androsics, Bán, Kovács A., Keczeli (Kierdorf), - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Á.

Vissza a főoldalra