Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - MAJOSI SE 2-0 (0-0)

A forduló legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján láttuk vendégül a Szuhay Sportcentrumban a Majos csapatát. Az eltérő stílusok miatt a két csapat összecsapásait mindig nagy taktikai csata jellemzi, így ezen a délutánon is kérdés volt, hogy melyik gárda tudja majd jobban érvényesíteni az akaratát.
Az első félidőben mindkét csapat játékát a fegyelmezettség jellemezte, főleg a mezőnyben harcoltak egymással a csapatok, a kapuk ritkán forogtak veszélyben.
A második játékrészben már ritmusosabban játszottunk és labdabirtoklásban is ellenfelünk fölé nőttünk. Az 56. percben sikerült megszereznünk a vezetést, miután az előretörő Bán Csabával szemben szabálytalankodott a vendégek védője, aki az eset után a kiállítás sorsára jutott, mi pedig büntetőt végezhettünk el. A tizenegyest Keczeli Krisztián végezte el, és vágta védhetetlenül a labdát a léc alá. Sokáig nem tudtuk gyakorolni az emberelőnyös játékot, mivel a gólszerzőnket reklamálásért a 61. percben kiállította a játékvezető. Az utolsó 20 percre egy nyíltabb játékot vállalt fel a Majos, így egyre több gyors támadást tudtunk vezetni a megszerzett labdáink után. Egy ilyen támadás végén talált a vendég kapuba a 84. percben a villámgyors Jenei Bálint, akinek a találata végleg eldöntötte, hogy a rangadó 3 pontja ezúttal Dombóváron maradt.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Pál D.), Czifra, Tieger, Martinka, - Jenei, Androsics, Keczeli, Kardos (Mészáros), Bán, - Horváth Á. (Szekeres)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli, Jenei

Vissza a főoldalra