Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookSZEKSZÁRDI UFC II. - DOMBÓVÁRI FC 8-1 (2-0)

Nem a legjobb előjelekkel vártuk a listavezető elleni bajnoki találkozónkat, hiszen a múlt heti Bátaszék elleni győztes csapat védelméből kiesett a fejsérülést szenvedett Várai Mátyás és a derékproblémákkal küzdő Takács Zoltán is. Bőzsöny Jánosnak így ismét változtatnia kellett az előzőleg megálmodott összeállításon, és ezáltal felborult az elképzelt taktika is.
A mérkőzés elejétől kezdve a hazaiak domináltak és nagy nyomás alá helyezték alkalmi védősorunkat. A sok helyzetéből az első félidőben két gól sikerült szereznie a szekszárdi csapatnak.
A játék képét tekintve a tisztes helytállás volt a célunk a második félidőben ami a végeredményt tekintve sajnos nem sikerült. A második játékrész elején nagyon gyorsan két gólt is szereztek a hazaiak és ezután a teljes összeomlás jellemezte csapatunkat. A kapunk elé szögezett minket a listavezető, szinte minden hibánkat könyörtelenül megbüntette és újabb négy gólt szerezve kiütéses győzelmet aratott. Apró szépségtapasz volt a mérkőzés végén Kázmér Péter büntetőből szerzett becsületgólja.
A következő hétvégén szabadnapos lesz a csapat, majd az utolsó őszi fordulóban Dunaföldvárra látogatunk. Remélhetőleg az elkövetkező két hétben pár játékos felépül a sérüléséből és egy ütőképesebb csapattal győzelemmel zárhatjuk a szezont.

Dombóvár: Papp - Varga B. (Németh), Kovács R., Androsics, Kázmér, - Száraz, Baksa (Szakó), Nagy D., Bán, - Czonev, Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerző: Kázmér

Vissza a főoldalra