Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - KÖLESDI SE 2-0 (2-0)

A 11.fordulóban a sereghajtó Kölesd csapata látogatott a Szuhay Sportcentrumba. Ellenfelünk eddig egy döntetlen mellett, minden eddigi mérkőzését elvesztette, így ez a találkozó a "kötelező győzelem" kategóriába tartozott számunkra. Az első játékrész elejétől irányítottuk a játékot, de támadásaink túl lassúnak bizonyultak, ezért nehezen tudtuk feltörni a Kölesd szervezett védekezését. A 24. percben sikerült megszereznünk a vezetést Bán Csaba szemfüles találatával, majd a félidő hajrájában a házi góllövőlista vezetője Horváth Árpád is betalált.
Reméltük, hogy a második félidőben beindul majd a gólgyártás, de a hazaiak továbbra is masszívan védekeztek, mi pedig sehogy sem találtuk a ritmust ezen a délutánon. Így is sikerült jó párszor gólhelyzetbe kerülnünk, de a befejezéseknél sem voltunk elég koncentráltak.

A játékunk ugyan akadozott, de a lényeg, hogy begyűjtöttük a három pontot, és sorozatban a negyedik győzelmünkkel továbbra is az élmezőny csapataihoz tartozunk.

Dombóvár:
Sztropkó - Tieger (Nagy D.), Czifra, Kardos (Varga B.), - Jenei., Androsics, Kovács A. (Mészáros), Bán, Martinka, - Balogh Sz. (Gombos), Horváth Á. (Hetesi)
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Bán Cs., Horváth Á.

Vissza a főoldalra