Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - BÁTASZÉKI SE 4-3 (2-1)

A Bátaszék csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban a bajnokság 10. fordulójában. A vendégek a 3. helyen álltak a fordulót megelőzően a tabellán, ezért nehéz mérkőzésre számítottunk főleg azért is, mert helyezéstől függetlenül a két csapat évről-évre nagy csatákat vív egymással.
Jól kezdődött a találkozó számunkra, hiszen a vendég kapus bizonytalanságait kihasználva a 23. percben már 2-0-ra vezettünk Czonev Márk és Androsics András góljaival. Úgy tűnt ezek után, hogy kézben tartjuk a mérkőzést, ám szinte a semmiből szépített a Bátaszék, így 2-1-es hazai vezetéssel vonulhattak a szünetre a csapatok.
Az első félidő végén a védelmünkből kiesett Várai Mátyás, akit egy szerencsétlen ütközés után kórházba kellett szállítani, ahol több öltéssel varrták össze a felrepedt fejbőrét. A sérülésből felépült Baksa Zsolt is egyenlőre csak egy félidőt tudott vállalni, így Bőzsöny János edzőnek jelentősen át kellett szervezni csapatát. A Bátaszék megérezte, hogy felbomlott a csapatunkon belüli egység és ezt kihasználva a második félidő közepére megfordította az eredményt. A mérkőzés hajrája azonban nekünk sikerült jobban. Előbb Kázmér Péter csodagóljával egyenlítettünk, majd Czonev Márk lépett ki a védők közül és szerezte meg a három pontot érő találatot.
Ez a találkozó nem a magas színvonaláról marad emlékezetes, de fordulatosságával és gólgazdagságával nagyon sok izgalmat és szórakozást nyújtott a kilátogató nézőknek. Jelen helyzetünkben a leglényegesebb a 3 pont megszerzése volt, hiszen jövő héten még nehezebb találkozó vár csapatunkra a listavezető Szekszárd II. otthonában.

Dombóvár: Papp - Takács Z.(Németh D.), Várai (Varga B.), Kovács R., Kázmér, - Baksa (Nagy D.), Androsics, Bán, Kázmér, - Horváth Á., Czonev (Száraz)
Edző: Bőzsöny János

U-19: Dombóvári FC - Bátaszéki SE 11-0 (5-0)
Gólszerzők: Kierdorf (6), Gombos, Sárközi, Varga M., Berekméry, Nagy D.
U-19-es csapatunk továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen 100 %-os teljesítménnyel magabiztosan vezeti a tabellát, valamint a góllövőlista élén is a dombóvári Kierdorf Erik áll 19 találattal.

Vissza a főoldalra