Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTEVELI MSE - DFC 4-5 (2-3)

Tevelre látogattunk a bajnokság 10. fordulójában, ahol mi számítottunk esélyesnek, de óvatosságra intett minket az előző bajnokság dombóvári mérkőzésének emléke. Akkor 5-5-ös döntetlen született egy "őrült" mérkőzésen. Sok évente fordul elő egy-egy ilyen találkozó a csapatok életében, de a sors a vasárnapi találkozón majdnem megismételte önmagát.
Jól játszottunk az első félidő hajrájáig. Gyakorlatilag labdához sem engedtük érni a hazai csapatot, és a helyzeteinkből hármat is sikerült gólra váltanunk, Horváth Árpád, Balogh Szabolcs és Keczeli Krisztián révén. A 41. percben, az első támadásából gólt szerzett a Tevel, ami érthetetlenül annyira megzavart minket, hogy a félidő lefújása előtt újból betaláltak, szorossá téve a mérkőzést.
A szünetben rendeztük a sorainkat és a második félidő elején öt perc alatt Czifra Viktor fejes góljával és Keczeli Krisztián újabb találatával ismét három gólosra növeltük az előnyünket. A biztos vezetés tudatában kicsit lazult a taktikai fegyelem, és engedtük feljönni a hazaikat. Ebben a szakaszban nem voltunk elég koncentráltak, aminek újabb két teveli gól lett a következménye. A hajrában biztossá is tehettük volna a győzelmünket, de benne volt a levegőben a lelkesen játszó Tevel egyenlítése is.

Végül nem ismétlődött meg a két csapat előző mérkőzésének eredménye, így fontos három ponttal távoztunk, amivel újabb pozíciót javítva csatlakoztunk a dobogóért küzdő csapatokhoz. Örülünk a győzelemnek, és a 3 pontnak, de fontos tanulság számunkra, hogy ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban nem elég a játéktudásbeli különbség, hanem minden mérkőzés 100 %-os koncentrációt igényel, ha komoly eredményt akarunk elérni.

Dombóvár:
Sztropkó - Jenei (Nagy D.), Tieger, Czifra, Martinka, - Balogh Sz., Androsics, Kovács A., Keczeli, Mészáros (Hetesi), - Horváth Á
Edző: Kardos Ernő
Gólszerzők : Keczeli (2), Horváth Á., Balogh Sz., Czifra

Vissza a főoldalra