Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDOMBÓVÁRI FC - BONYHÁD VLC 2-1 (1-1)

Rangadó mérkőzéssel kezdtük meg a 2016/2017-es bajnokságot. Ellenfelünk a tavalyi aranyérmes Bonyhád csapata volt, akik a bajnoki cím után nem vállalták a magasabb osztályba lépést, így továbbra is a Tolna megyei pontvadászatban kezdték meg az idei bajnoki évet.
Szerdán a Magyar Kupa küzdelmeiben már találkozott a két csapat, akkor a bonyhádi mérkőzésen döntetlen után büntetőpárbajban a hazaiak harcolták ki a továbbjutást.
A meccs elején kiegyenlített játék zajlott a pályán, ám váratlanul a 14. percben megszerezte a vezetést a vendég csapat Fekete Krisztián révén. A félidő második felére átvettük a mérkőzés irányítását, több veszélyes szituációt is kialakítottunk a bonyhádi kapu előtt, de az egyenlítő gólt egy gyönyörű szabadrúgás góllal sikerült megszereznünk Androsics András csavarása után.
A második játékrészben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek a gólszerzésre, ami végül Kázmér Péter büntetője után nekünk sikerült a 65.percben. A hátralevő 25 percben nyíltabb játékot vállalt fel a Bonyhád, mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében, de szervezett és lelkes játékkal minden próbálkozásukat hárítottuk, sőt a kontratámadásainkkal akár újabb gólokat is szerezhettünk volna.
Fontos, önbizalom növelő három pontot szereztünk az első fordulóban. A következő héten újabb rangadó vár csapatunkra a tavalyi ezüstérmes Majos otthonában.

Dombóvár: Sztropkó- Magyarosi (Varga B.), Kovács, Pap, Bán,- Baksa (Gyeraj), Regényi, Androsics (Nagy D.), Kázmér (Farkas R.),- Czonev, Horváth Á.
Edző: Bőzsöny János
Gólszerzők: Androsics, Kázmér

Vissza a főoldalra